• سه‌شنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ / ۰۹:۲۵
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1401012312794
  • منبع : باشگاه دانشجویان

کارگاه «جایگاه کنترل کیفیت در صنعت غذا» برگزار می‌شود

کارگاه «جایگاه کنترل کیفیت در صنعت غذا» برگزار می‌شود

انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان، کارگاه مجازی آموزشی «جایگاه کنترل کیفیت در صنعت غذا» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه با تدریس بهاره آقامیرزایی ـ فوق‌لیسانس مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی و ناظر فنی تجهیزات پزشکی، ۳۰ فروردین از ساعت ۱۷ تا ۱۹ برپا می‌شود.

مقدمه، سازمان‌های نظارتی بر صنایع غذایی، قانون مواد خوراکی و آرایشی و بهداشتی، استاندارد وانواع آن، تفاوت ایمنی مواد غذایی و امنیت مواد غذایی، سیستم‌های مدیریت ایمنی مواد غذایی،            کیفیت و اهداف آن، مفهوم کنترل کیفیت، تفاوت کنترل کیفیت و تضمین کیفیت و وظایف هر کدام، مراحل اصلی در کنترل کیفیت مواد غذایی و رابطه سازمانی واحد کنترل کیفیت سرفصل‌های این کارگاه است.

علاقه‌مندان برای شرکت در کارگاه کنترل کیفیت در صنعت غذا و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شماره واتساپ ۰۹۱۸۴۱۹۹۴۲۴ یا شناسه @sahandgh75 پیام دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha