• شنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1401012715702
  • خبرنگار : 50046

یک مسئول خبر داد:

نبود مرکز خونگیری برای مواقع بحرانی در مرکز خراسان شمالی

نبود مرکز خونگیری برای مواقع بحرانی در مرکز خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل پایگاه انتقال خون خراسان شمالی از نبود مرکز خونگیری برای مواقع بحرانی در مرکز این استان خبر داد.

دکتر زارع در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: بیشتر استان ها دارای یک مرکز خونگیری برای مواقع بحران دارند اما مرکز خراسان شمالی هنوز از این امکان بی بهره است.

وی ادامه داد: علاوه بر آن مرکز خونگیری که بجنورد در حال ارائه خدمت است متعلق به ۳۰ سال گذشته بوده و هم اکنون نیاز است تا یک ساختمان جدید ساخته شود.

دکتر زارع گفت: این مرکز مربوط به مجموعه انتقال خون استان خراسان بوده که بعد از تقسیم شدن خراسان شمالی از استان خراسان، دچار محدودیت فضایی است و باید یک ساختمان جدید ساخته شود.

وی افزود: متاسفانه در حال حاضر امر خونگیری از اهداکنندگان خون فقط در بجنورد و شیروان وجود دارد و مابقی شهرستان ها از این مکان بی بهره هستند.

این مقام مسئول تصریح کرد: البته در شهرستان اسفراین نیز یک مرکز راه اندازی شده که یک روز در هفته امر خونگیری از اهداکنندگان را انجام می دهد.

وی توضیح داد: پیگیری ها برای راه اندازی مرکز خونگیری برای شهرستان های گرمه و جاجرم، مانه و سملقان و راز و جرگلان نیز انجام شده اما با توجه به شاخص های موجود با آن موافقت نشده است.

مدیر کل پایگاه انتقال خون خراسان شمالی تصریح کرد: برای راه اندازی مراکز خونگیری مواردی همچون تعداد جمعیت، تخت های بیمارستانی و ... در نظر گرفته می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha