• سه‌شنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۳:۲۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401013018348
  • خبرنگار : 50165

غبارآلودگی در راه زنجان

غبارآلودگی در راه زنجان

ایسنا/زنجان مدیرکل هواشناسی استان زنجان گفت: در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه شاهد پدیده غبارآلودگی در استان خواهیم بود.

محمدرضا رحمن‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بر اساس بررسی نقشه‌های هواشناسی، امروز آسمان صاف تا قسمتی ابری خواهد بود که به تدریج با غبارآلودگی همراه است.

وی افزود: تا روز پنج‌شنبه شرایط برای نفوذ گرد و غبار، خیزش گرد و خاک به صورت محلی و کاهش کیفیت هوا ادامه خواهد داشت.

این مسئول ادامه داد: روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه رگبارهای پراکنده‌ای در برخی مناطق انتظار می‌رود که با احتمال رعد و برق و تگرگ نیز همراه خواهد بود. سرعت وزش باد نیز در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه با افزایش همراه شده و به حد نسبتا شدید خواهد رسید.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان با اشاره به صدور هشدار زرد جوی، خاطرنشان کرد: از امروز در استان دما افزایش یافته و هوا گرم خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha