• شنبه / ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۶:۵۶
  • دسته‌بندی: آسیا،خاورمیانه
  • کد خبر: 1401020301142
  • خبرنگار : 71659

کشته و زخمی شدن چند شبه‌نظامی «قسد» در حمله راکتی به دیرالزور

کشته و زخمی شدن چند شبه‌نظامی «قسد» در حمله راکتی به دیرالزور

منابع خبری سوریه از کشته و زخمی شدن چند نفر از شبه‌نظامیان گروه مسلح موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) در حمله راکتی افراد ناشناس به شرق دیرالزور خبر دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سانا، افراد مسح ناشناس امروز به یک منطقه نظامی متعلق به شبه نظامیان قسد در شهرک ذبیان در شرق الزور حمله راکتی کردند.

منابع محلی اعلام کردند که در این حمله راکتی، تعدادی از غیرنظامیان قسد کشته و یا زخمی شده‌اند و منطقه نظامی هم دچار خسارت مادی شده است.

بنا به این گزارش، این حملات و درگیری‌ها موجی از خشم اهالی حومه دیرالزور را برانگیخت و باعث تظاهرات گسترده مردم شده است.

معترضان خواستار اخراج قسد از روستاها و مناطقشان و توقف سرقت نفت و دیگر ثروت‌های ملی سوریه آمریکا و متحدان غربی‌اش شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha