جام جهانی

  • دوشنبه / ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۳:۰۲
  • دسته‌بندی: انجمن های علمی
  • کد خبر: 1401020502404
  • منبع : باشگاه دانشجویان

برگزاری جلسه مجازی بررسی مایع‌درمانی

برگزاری جلسه مجازی بررسی مایع‌درمانی

انجمن علمی دانشجویی هوشبری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، جلسه مجازی با موضوع «مایع‌درمانی» برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جلسه با تدریس خلیل مرادی ـ استادیار دانشکده پرستاری و مامایی کرمانشاه، ۱۰ اردیبهشت از ساعت ۱۱ تا ۱۳ از طریق نرم‌افزار ادوبی کانکت برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان تا ششم اردیبهشت فرصت دارند برای شرکت در این جلسه و کسب اطلاعات بیشتر به شناسه @Moradii76 پیام دهند.

یکی از موارد انجام مایع‌درمانی در زمان عمل جراحی است. تجویز مایعات درون وریدی برای بازگردانیدن یا نگهداشتن حجم مایع محیط داخلی بدن در حدود فیزیولوژیک صورت می گیرد تا تلفات مایعات در مرحله قبل از عمل و هنگام عمل ارزیابی و طرحی برای جایگزینی اجزای خون که بیمار به کمبود آنها مبتلاست، ارائه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha