• دوشنبه / ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۳:۵۹
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1401020502483
  • منبع : نمایندگی اردبیل

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خبر داد:

افزایش دو برابری بستری‌های کرونایی طی 24 ساعت گذشته در اردبیل

افزایش دو برابری بستری‌های کرونایی طی 24 ساعت گذشته در اردبیل

ایسنا/اردبیل سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در 24 ساعت گذشته 16 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند.

علی محمدیان پنجم اردیبهشت در جمع خبرنگاران گفت: در 24 ساعت گذشته 16 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند.

وی افزود: مجموع واکسن تزریق شده در استان اردبیل در سه نوبت اول، دوم و سوم نیز 2 میلیون و 210 هزار و 614 واکسن بوده است که از این تعداد 965 هزار و 273 واکسن مربوط به نوبت اول،851 هزار و 446 واکسن مربوط به نوبت دوم و 393 هزار و 895 واکسن مربوط به نوبت سوم می‌باشد.

محمدیان با بیان اینکه همچنین 8 بیمار کرونایی نیز با بهبودی نسبی از بیمارستان‌های استان اردبیل مرخص شدند، تصریح کرد: در حال حاضر شمار کل بیماران بستری در استان اردبیل 42 نفر است که از این تعداد 12 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه ICU قرار دارند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خاطرنشان کرد: هم‌اکنون شهرستان های اردبیل، نیر، سرعین، خلخال، بیله سوار، گرمی، اصلاندوز، نمین، گرمی، مشگین شهر و کوثر در وضعیت زرد و شهرستان‌ پارس آباد در وضعیت آبی قرار دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha