• چهارشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۵:۲۷
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1401020704448
  • خبرنگار : 71342

بیمارستانی که میزبان هنرمندان می‌شود

بیمارستانی که میزبان هنرمندان می‌شود

«بوتیک تئاتر ایران» در دل بنای بیمارستان امید با نمایش «حیاط ناتمام خانه ورنوسفادرانی» به نویسندگی و کارگردانی رضا سعیدی آغاز به کار کرد.

به گزارش ایسنا، بیمارستان امید در تاریخ ۱۳۲۰با نام اولیه بیمارستان پارس تاسیس شد. این بیمارستان در آغاز ، فعالیت خود را در بخش‌ زنان و زایمان شروع کرد و به مرور زمان ساختمان بیمارستان به علت قدمت بالا از گردونه خارج شد تا در سال ۱۴۰۱ به سالنی برای اجرای نمایش‌های ویژه با عنوان «بوتیک تئاتر ایران» تبدیل شود.

بوتیک تئاتر ایران با فضای ویژه خود، پذیرای دیگرگونه‌های تئاتری خواهد بود.

بنا بر اعلام روابط عمومی سالن شهرزاد، این مجموعه از هرگونه ایده‌ی جدیدی همچون ایده‌های مبتنی بر استفاده از فضای ویژه ساختمان، فاقد مکان ثابت اجرا یا گردشی، ایده‌های مبتنی بر بدن و حرکت، ایده‌های مبتنی بر استفاده از فناوری‌های نوین، ایده‌های چندرسانه‌ای، ایده‌های مرتبط با ارائه آثار از طریق ظرفیت‌های فضای مجازی و ایده‌های حوزه‌ی تئاتر کاربردی به مفهوم گسترده‌ی کلمه، استقبال می‌کند.

«بوتیک تئاتر ایران» به عنوان جدیدترین فضای نمایشی پردیس تئاتر شهرزاد، اجرا در فضاهای نامتعارف را بخشی از ذات تئاتر می‌داند و در تلاش است که در ساختمانی که سال‌هاست کاربری‌اش را از دست داده ؛ افق‌های جدیدی به روی تئاتر بگشاید و اجراهای بدیع و ابتکاری از هنرمندان تئاتر کشور در این مکان اجرا شود.

همچنین اعلام شده است که علاقمندان برای اطلاع از برنامه‌های بوتیک تئاتر ایران می‌توانند به سایت پردیس تئاتر شهرزاد یا کانال این مجموعه در سایت تیوال مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha