علی سوری با اشاره به اینکه در سه شب قدر و با حضور انسان دوستانه مردم لرستان برای کمک به بیماران، هزار و ۳۴ نفر به مراکز اهدای خون استان مراجعه کردند اظهار کرد: از میان مراجعهکنندگان، ۸۹۸ نفر موفق به اهدای خون شدند.
وی تصریح کرد: در میان اهداکنندگان خون که در شبهای قدر برای زندگی بخشیدن به بیماران آستین بالا زدند؛ ۱۷۶ نفر برای اولین بار به جمع اهداکنندگان خون پیوستند.
سرپرست انتقال خون لرستان خاطرنشان کرد: از میان اهداکنندگان خون لرستانی در شبهای قدر، ۲۶۷ نفر جزء کسانی بودند که در سالهای قبل سابقه انجام این کار ارزشمند را داشتند و همچنین ۴۵۵ نفر نیز اهداکنندگان مستمر بودند که از یاوران همیشگی بیماران نیازمند به خون محسوب میشوند.
سوری اضافه کرد: مشارکت مردم استان لرستان برای اهدای خون در شبهای قدر ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۹.۱۵ درصد و اهدای خون ۱۸ درصد رشد داشته است.
انتهای پیام



نظرات