جام جهانی

  • جمعه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1401020905474
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

/فلسطین زنده است/

نماینده ولی فقیه در هرمزگان: روز قدس، روز نمایش وحدت امت اسلامی و اراده مسلمانان است

نماینده ولی فقیه در هرمزگان: روز قدس، روز نمایش وحدت امت اسلامی و اراده مسلمانان است

ایسنا/هرمزگان نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان گفت: امروز شاهد انتفاضه جدید مردم فلسطین در کرانه باختری رود اردن هستیم، که نشان دهنده شروع تحولات جدید در آینده است.

حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده در گفت و گو با ایسنا، افزود: روز جهانی قدس یادگار همیشه جاوید ابراهیم زمان و احیا کننده اسلام ناب محمدی در قرن حاضر، حضرت امام خمینی(ره) است.

امام جمعه بندرعباس با اشاره به اینکه روز قدس، روز نمایش وحدت امت اسلامی و اراده مسلمانان و مظلومان جهان در بازپس‌گیری قبله اول مسلمین از چنگال اشغالگران قدس شریف است، تصریح کرد: قدس تنها یک جغرافیا نیست که یک آرمان است بلکه یک امت است همه امت اسلامی باید بدانند که تکلیف  عزت و ذلت مسلمین در قدس شریف تعیین می شود.

وی با بیان اینکه قدس را باید نقطه آغازین مبارزه و ‎مقاومت خود در برابر نظام سلطه جهانی قرار دهند، اضافه کرد: فریاد امت اسلامی از زبان تمامی مسلمین جهان بر سر صهیونیستها و حامیانشان و عروسک‌های خیمه شب بازی منطقه ای آنان فرود خواهد آمد و اراده حتمی و تخلف  ناپذیر الهی مبنی بر نابودی کفر و استکبار و پیروزی مستضعفان و صالحان را نوید خواهند داد.

وی عنوان کرد: امروزه شاهد تحرکات جریانِ سازش در برخی از کشورهای اسلامی با رژیم صهیونیستی هستیم که این برنامه‌ها برای از بین بردن زشتی و پلیدی ارتباط با این رژیم غاصب است. از طرفی دیگر، شاهد انتفاضه جدید مردم فلسطین در کرانه باختری رود اردن هستیم، که نشان دهنده شروع تحولات جدید در آینده است.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، با بیان این نکته که برخی از رسانه‌های معاند در تلاش برای وارونه نشان دادن جای ظالم و مظلوم هستند، تصریح کرد: رسانه‌ای تحت سیطره غرب در تلاش هستند که آرمان و مساله مهم فلسطین را تنزل دهند؛ اما مردم ایران این آگاهی را دارند که جمهوری اسلامی ایران باید نقش و جایگاه خود را در حمایت از ملت مظلوم فلسطین ایفا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha