• شنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1401021006225
  • خبرنگار : 71480

تشکیل کارگروه‌های جدید در حزب ندای ایرانیان

تشکیل کارگروه‌های جدید در حزب ندای ایرانیان

شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با تشکیل ۵ کارگروه جدید در این حزب موافقت کرد.

به گزارش ایسنا، جلسه شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان روز پنجشنبه به ریاست مجید فراهانی رییس شورای مرکزی برگزار شد.

در ابتدای جلسه تحولات داخلی و خارجی مورد بررسی قرار گرفت. اعضای شورای مرکزی حزب نگرانی های جدی در خصوص تورم لجام گسیخته و فشار کمرشکن اقتصادی این روزها بر مردم در مقایسه با عملکرد دولت و نیز از هم گسیختگی ساختار اقتصادی آن داشتند.

وضعیت شهر تهران و تحولات مربوط به رقابت های درونی شهرداری و شورای شهر تهران که بر منافع شهروندان تهرانی سایه افکنده از دیگر نگرانی های اعضای شورای مرکزی بود.

در ادامه جلسه مباحث تشکیلاتی در دستور کار قرار گرفت. شورای مرکزی با تشکیل ۵ کارگروه برای بررسی تحولات آینده کشور، آسیب شناسی فعالیت های حزب، رایزنی با چهره های سیاسی و فرهنگی داخلی، بررسی ساختار تشکیلاتی حزب و ستاد برگزاری کنگره موافقت کرد. مقرر شد ظرف یک هفته پیش رو تمامی کارگروه ها گزارش اولیه خود را به شورای مرکزی ارائه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha