• شنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1401021006377
  • خبرنگار : 50105

تاثیر کمبود روغن آفتابگردان در مزه غذاها؟

تاثیر کمبود روغن آفتابگردان در مزه غذاها؟

از آنجایی که کمبود روغن آفتابگردان در صنعت غذای جهانی موج می‌زند، یونیلور (شرکت صنایع غذایی بریتانیایی-هلندی) اعلام کرد که برخی از دستورالعمل‌های غذایی خود را تغییر داده است تا بتواند روغن کلزا را جایگزین روغن آفتابگردان کند و به صرفه‌جویی در هزینه با افزایش هزینه‌های ورودی کمک کند.

به گزارش ایسنا، اوکراین حدود نیمی از صادرات جهانی روغن آفتابگردان را به خود اختصاص می‌دهد که یکی از پرمصرف‌ترین روغن‌های خوراکی است اما جنگ دو ماهه در اوکراین، باعث توقف محموله‌های اوکراینی شده است. به این ترتیب، سازندگان موادغذایی در حال جایگزین‌هایی مانند دانه کلزا یا روغن سویا هستند.

یونیلیور طی گزارشی از درآمد از افزایش ۸ درصدی قیمت در سه ماهه اول خبر داد و هشدار داد که افزایش بیشتر به دلیل تورم و جنگ در راه است.

فرانسه به شرکت‌ها مهلت شش ماهه می‌دهد تا در صورت جایگزینی برای روغن آفتابگردان، برچسب‌های محصولات را به‌روزرسانی کنند تا تغییرات دستور غذا را منعکس کنند.

مجموعه ۵۰۰ میلیارد دلاری لوازم آرایشی جهانی نیز مانند صنعت غذا، با پیامدهای جنگ مقابله می‌کند زیرا در بسیاری از محصولات خود از محصولات تولیدی اوکراین استفاده می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha