• دوشنبه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۰۸:۰۵
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1401021207750
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

فوتی های مسمومیت الکلی در بندرعباس به پنج نفر رسید

فوتی های مسمومیت الکلی در بندرعباس به پنج نفر رسید

ایسنا/هرمزگان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان از افزایش موارد فوت و بستری ناشی از مسمومیت با الکل خبر داد.

دکتر فاطمه نوروزیان صبح امروز (۱۲ اردیبهشت ماه) در جمع خبرنگاران، افزود: طی دو روز گذشته تاکنون ۴۸ مراجعه‌کننده به دلیل مسمومیت با الکل به بیمارستان های استان مراجعه کردند که تاکنون متاسفانه ۵ فوتی (۴ آقا و یک خانم) در پی داشته که فاصله سنی بین ۲۲ تا ۵۱ سال در بندرعباس است و همچنین ۱۱ بیمار در وضعیت بدحال به سر برده و ۳ نفر اختلال دید دارند و ۸ نفر از بیماران ترخیص شدند.

وی با اشاره به اینکه ۳ بیمار در بیمارستان خلیج فارس و ما بقی در بیمارستان شهید محمدی به سر می برند، اظهار کرد: همچنان از خانواده‌ها و جوانان خواهشمندیم از مصرف هرگونه نوشیدنی الکلی به شدت خودداری کنند و در صورت مصرف و بروز علائم هر چه سریعتر به مراکز درمانی مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha