• دوشنبه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۰۸:۰۹
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1401021207751
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

سپاهان یک پای فینال شد/ذوب آهن بازماند

سپاهان یک پای فینال شد/ذوب آهن بازماند

ایسنا/اصفهان طلایی پوشان سپاهان شب گذشته با نتیجه ۳۶ بر ۲۷ مس کرمان را برای دومین بار شکست داده و راهی فینال لیگ برتر هندبال شدند.

دوتیم بازی را پا به پای هم پیش رفتند. از دقیقه ۱۰ بازی سپاهانی‌ها در تعداد گل پیشی گرفتند و با یارگیری بهتر و استفاده خوب از موقعیت‌های ضد حمله ۳ گل فاصله ایجاد کردند. سیوهای خوب محمد سیاوشی، دروازه‌بان سپاهان، شاگردان رحیمی‌زاده را با حساب ۱۳ بر ۸ راهی وقت استراحت کرد.

خطای بازیکن مس در دقیقه ۲۴ بازی، موقعیت افزایش اختلاف گل را برای سپاهان فراهم کرد تا با حساب ۱۶ بر ۱۲ به سود سپاهان نیمه نخست بازی به اتمام برسد.

به گزارش ایسنا، نیمه دوم را اصفهانی‌ها تهاجمی‌تر شروع کرده و اختلاف را به ۶ رساندند. بالا رفتن فشار حملات سپاهان، نظم مس را نسبتا بهم ریخت تا حملاتشان به در بسته بخورد. دقیقه ۲۳ بازی با اعتراض کادر فنی سپاهان برای حضور بازیکن اضافه در زمین مس و ۸ نفره بازی کردن حریف، برای دقایقی بازی را به حاشیه کشیده و متوقف کرد. اما در نهایت طلایی پوشان سپاهان با نتیجه قاطع ۳۶ بر ۲۷ پیروز این دیدار شده و به فینال لیگ برتر راه یافتند.

ذوب‌آهن، دیگر نماینده اصفهان در لیگ برتر هندبال، امشب با قبول شکست ۲۳ بر ۲۵ برابر شهید شاملی کازرون از رسیدن به فینال این رقابت‌ها بازماند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha