جام جهانی

  • سه‌شنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۰۹:۲۶
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1401021308350
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

امام جمعه یاسوج:

پوششهای نامناسب در شأن جامعه مسلمان و شیعی نیست

پوششهای نامناسب در شأن جامعه مسلمان و شیعی نیست

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد امام جمعه یاسوج گفت: پوشش‌های نامناسب در شأن جامعه مسلمان و شیعی نیست.

آیت الله سید نصیر حسینی در خطبه های نماز عید فطر یاسوج در بلوار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی این شهر با تبریک عید فطر، افزود: خداوند متعال ابزارهای بهشت و دوزخ را به ما آموخت، اگر اسلام، نماز، روزه نباشد دربهای دوزخ بر روی انسان باز خواهد شد.

وی اظهار کرد: کسانی که با اهل بیت و امیر المومنین دشمنی می کنند در آتش خواهند سوخت. باید سپاس گذار این باشیم که در حکومت کفر زندگی نکرده و حیات ما در پرتو دین اسلام است.

امام جمعه یاسوج و نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در ماه مبارک رمضان ذخیره شد این ذخیره ها را بعداز ماه رمضان از دست ندهیم و تلاوت قرآن و شب زنده داری ها را باید ادامه داد و پایان ماه رمضان به معنای پایان عبادات و راز و نیازها نیست.

حسینی با بیان اینکه باید با عبادت برای ماه رمضان آینده سوخت گیری کنیم، تصریح کرد: افراد زیادی سالیان گذشته بودند و امسال نیستند و باید قدر لحظات و ساعت ها عمر را بدانیم.

وی با اشاره به جلوگیری از اسراف ادامه داد: اسراف حرمت شرعی دارد، کشور ما هم با مشکلاتی مواجه است و باید در مصرف آب، برق ، گاز، غذا اسراف نکنیم چراکه سرمایه های ما و نعمت های الهی هستند، نعمت های خدا را دور مریم چون وقتی ما اسراف می کنیم خداوند خشمگین می شود.

امام جمعه یاسوج با اشاره به ضرورت جلوگیری از بدحجابی تاکید کرد: مراقب باشیم این پوششهای نامناسب وجه ما را مخدوش نکند و پوشش های نامناسب در شأن جامعه اسلامی و شیعی نیست و پوشش های نامناسب موجب آسیب های اجتماعی نظیر طلاق و متزلزل شدن بنیان های خانواده می شود.

حسینی با بیان اینکه پوشیدن لباس های زخمی و کوتاه، نامناسب و در شأن بانوان ما نیست، عنوان کرد: باید مراقب پوشش فرزندان و خانواده های خود باشیم چراکه این طراحی دشمن است.

به گزارش ایسنا، وی حضور مردم استان در راهپیمایی روز قدس را دشمن شکن و امید آفرین دانست و بیان کرد: حضور باشکوه مردم در راهپیمایی روز قدس سبب عزت و آبروی شما و نظام اسلامی است و توصیه دشمن را خنثی کرد.

پوششهای نامناسب در شأن جامعه مسلمان و شیعی نیست

نماز باشکوه عید سعید فطر یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در بلوار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی این شهر برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha