• پنجشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401021509201
  • خبرنگار : 50167

کاهش افق دید رانندگان در اتوبان زنجان - قزوین

کاهش افق دید رانندگان در اتوبان زنجان - قزوین

ایسنا/زنجان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان گفت: اکنون با توجه به آلودگی هوا در اتوبان زنجان - قزوین و برخی از مسیرهای آزادراه‌های استان زنجان افق دید رانندگان کاهش یافته است.

عبدالحسین علی‌اکبری در گفت‌و گو با ایسنا، در رابطه با وضعیت جاده‌های استان زنجان، اظهار کرد: اکنون با توجه به آلودگی هوا در اتوبان زنجان - قزوین و برخی از مسیرهای آزادراه‌های استان، افق دید کاهش پیدا کرده است، بنابراین رانندگان ضمن رعایت قوانین رانندگی باید با احتیاط و سرعت مطمئنه در مسیرها تردد کنند.

وی با بیان اینکه از روز عید سعید فطر تاکنون تردد در مسیرهای ارتباطی استان زنجان افزایش یافته است، افزود: در حال حاضر اکیپ‌های راهداری در گردنه کوهستانی و صعب‌العبور به طور شبانه‌روزی مشغول خدمت‌رسانی به مسافران و رانندگان عبوری از مسیرهای ارتباطی استان زنجان هستند.

این مسئول در رابطه با تفاوت هزینه بلیت اتوبوس‌های بین شهری صبح و بعد از ظهر، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اتوبوس ویژه یا عادی باشد و توجه به تعداد صندلی‌ها، قیمت‌ها متفاوت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha