• پنجشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۷:۲۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1401021509354
  • خبرنگار : 50012

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی:

آموزش و پرورش باید مستقل باشد

 آموزش و پرورش باید مستقل باشد

ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که آموزش و پرورش باید مستقل باشد، گفت: هرکسی که به آموزش و پرورش نگاهی دیگر داشته باشد، خائن است.

روح الله متفکر آزاد روز پنجشنبه، ۱۵ اردیبهشت در آیین تکریم و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی، با بیان این‌که دستگاه تعلیم و تربیت یک بدنه‌ی بزرگ و کارآمد است، گفت: آموزش و پرورش قیم لازم ندارد بلکه توان بزرگی دارد که می‌تواند به تنهایی همه کشور را اداره کند.

وی با بیان این‌که تمدن ما از آموزش و پرورش بیرون خواهد آمد، گفت: تمام سعی خود را به کار گرفتیم تا دخالت غیر دولت در انتصاب دولتی انجام نگیرد، بنده تاکنون در عزل و نصبی هیچ دخالتی نکرده‌ام اگر حساسیتی وجود داشته باشد مشورت و نظر خود را از طریق آقای وزیر و استاندار اعلام می‌کنیم اما اگر بنا براین باشد که در مقام عزل و نصب بنشینیم قطعا هیچ اقدامی انجام نخواهد گرفت.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که آموزش و پرورش را از دخالت‌های امثالی مانند بنده نجات دهید، گفت: اجازه دهید آموزش و پرورش به حال خود باشد، آموزش و پرورش خود به تنهایی می‌تواند کار خود را انجام دهد.

وی افزود: خوشبختانه رتبه بندی معلمان در مجلس با تمامی اشکالات تصویب شد، اما این گام رو به جلو را ارج می‌نهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha