• شنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۰۹:۴۳
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1401021709948
  • خبرنگار : 50428

یک مدیر مدرسه تشریح کرد:

مدارس دیگر منبع بلامنازع یادگیری نیستند

مدارس دیگر منبع بلامنازع یادگیری نیستند

ایسنا/اردبیل یک کارشناس ارشد برنامه‌ریزی آموزشی و مدیر مدرسه ابتدایی گفت: در شرایط فعلی معلم، مدرسه و نیز کتاب منبع بلامنازع یادگیری نیستند.

بابک گلزار در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: زمانی در نبود فضای مجازی و رسانه‌های تصویری؛ مدرسه ‌ و معلم و کتاب مهم‌ترین منبع یادگیری بودند.

وی اضافه کرد: امروزه باشگاه ورزشی، گروه ها و کانال های شبکه های اجتماعی، کلاس های فوق برنامه، کلاس های رشته های ورزشی، انواع بازی های مجازی و.... منبع یادگیری به حساب می‌آیند.

مدیر مدرسه ابتدایی رشادت اردبیل در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چگونه می‌توان دانش‌آموزان خلاق تربیت کرد، گفت: خلاقیت به‌صورت کلی هنر آفریدن و ساختن و خلق ایده‌های نو بوده و دارای ابعاد گوناگون در آفرینش و ابداع است.

وی ادامه داد: آن چه که خلاقیت را دارای شگفتی می‌کند، فرایند راه و روش فکر و کارهایی است که منجر به پدیدآمدن  ابتکار ‌و نوآوری می‌شود.

این کارشناس ارشد برنامه‌ریزی آموزشی و مدیر مدرسه ابتدایی اضافه کرد: نسخه خاص برای آموزش، یاددهی و آموختن خلاقیت نبوده و خلاقیت نتیجه محور خم نیست.

گلزار اضافه کرد: رابطه  با محیط اطراف و پدیده‌های طبیعی، مخلوقات و ارتباط موجودات زنده با طبیعت و آدمی منبع رشد و آگاهی است.

وی ادامه داد: انسان‌ها بدون معلم به علت رفع نیاز یا غلبه بر طبیعت و نیز کنجکاوی در ساختن وسایل ‌ابزار، شیوه شکار، ساختن خانه و..... دارای خلاقیت و قوه ابتکار و نواوری هستند که  در غیاب مدارس روزگارانی خانواده هم کارکرد آموزش و انتقال تجربیات را به نسل بعدی برعهده داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha