• دوشنبه / ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۰۸:۲۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1401021911656
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

سرپرست فرمانداری بندرعباس:

صنوف مزاحم شهر بندرعباس ساماندهی می‌شود

صنوف مزاحم شهر بندرعباس ساماندهی می‌شود

ایسنا/هرمزگان سرپرست فرمانداری بندرعباس گفت: مشاغل و صنوفی که به دلیل آلودگی و مزاحمت زیاد و شرایط نا ایمن نمی توانند در محدوده شهر فعالیت کنند، مشمول انتقال قطعی به خارج از شهر یا به شهرک های صنعتی هستند.

محمد مرودی در گفت و گو با ایسنا، افزود: با توجه به گسترش شهرنشینی و حجم بالای  ترافیک و ایجاد  آلودگی صوتی و زیست محیطی در شهر بندرعباس نیاز به جابه جایی  و ساماندهی صنوف مزاحم در شهر بندرعباس بیش از بیش حس میشود و با توجه به ایجاد نارضایتی و از بین رفتن منظر شهر در برخی نقاط پر تردد شایسته است هر چه زودتر برای جابه جایی این صنوف اقدام شود 

مرودی ادامه داد: امروزه مشاغل و صنوفی که به دلیل آلودگی و مزاحمت زیاد و شرایط نا ایمن نمی توانند در محدوده شهر فعالیت کنند، مشمول انتقال قطعی به خارج از شهر یا به شهرک های صنعتی هستند.

سرپرست فرمانداری بندرعباس با اشاره به اینکه دو مکان در محدوده  شهر بندرعباس برای این صنوف در نظر گرفته شد، بیان کرد: دستگاه های اجرایی شهرستان هر چه سریعتر نسبت به ایجاد زیر ساخت های لازم در مکان های فوق اقدام کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به ضرورت ساماندهی موارد ذکر شده  هدف اصلی فرمانداری شهرستان بندرعباس ساماندهی اصناف و مشاغل مزاحم و آلاینده شهری با رویکرد زیست محیطی برای شهر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha