• دوشنبه / ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۴:۵۳
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1401021912152
  • خبرنگار : 50294

رئیس کل دادگستری استان کردستان تاکید کرد:

لزوم کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها با استفادە از نهادهای جایگزین حبس

لزوم کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها با استفادە از نهادهای جایگزین حبس

ایسنا/کردستان رئیس کل دادگستری استان کردستان بر استفاده قضات از تسهیلات ارفاقی قانونی در جهت کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها تاکید کرد و گفت: محکومینی که امکان استفاده نهادهای جایگزین حبس را دارند باید حتی الامکان به زندان نروند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی، امرز دوشنبه(۱۹ اردیبهشت ماه) در جریان بازدید از دادگستری شهرستان بیجار ضمن تسلیت درگذشت رئیس شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری ۲ این شهرستان ، اظهار کرد: قاضی اسماعیل علیزاده از قضات خوشنام، متعهد و مسئولیت پذیر بیجار بود و فقدان وی برای دستگاه قضایی استان ضایعه‌ای دردناک بود.

حجت الاسلام حسینی در ادامه  ضمن ابراز رضایت از کاهش موجودی پرونده شعب این شهرستان، بر لزوم رعایت حفظ موجودی متعارف شعب تاکید و عنوان کرد: مدیریت دستگاه قضایی استان مجددا بر کاهش موجودی شعب نامتعارف تاکید می نماید.

وی رضایت مردم را در میزان سرعت و دقت در رسیدگی به پرونده ها در زمان مناسب توصیف کرد و افزود: صدور آرای متقن صادره توسط قضات در رضایت عمومی از دستگاه قضایی نقش انکارناپذیری دارد و قضات باید با جدیت به این مسئله توجه نمایند.

رئیس کل دادگستری استان کردستان در ادامه سخنان خود بر استفاده قضات از تسهیلات ارفاقی قانونی در جهت کاهش جمعیت کیفری زندانها تاکید کرد و گفت: کاهش جمعیت کیفری به هر قیمتی نباید اتفاق بیافتد ولکن محکومینی که امکان استفاده نهادهای جایگزین حبس را دارند باید حتی الامکان به زندان نروند.

حجت الاسلام حسینی ضمن تاکید بر توجه ویژه دادستان‌های استان به موضوع حفظ حقوق عامه همچنین بر برخورد جدی دستگاه قضایی استان با متصرفین به اراضی ملی و منابع طبیعی تاکید کرد و خاطرنشان کرد: در این زمینه طی سال اخیر اقدامات بسیار خوبی انجام شد و با نظارت جدی دادگستری استان بیش از ۸۱۰ هکتار از اراضی ملی استان به ارزش بیش از ۲۸۴ میلیارد تومان در استان رفع تصرف شد و از ید متصرفین خلع گردید.

وی با بیان اینکه برخورد با دست اندازی به اراضی ملی، منابع طبیعی، ساخت و سازهای غیرمجاز و جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز از راهبردهای مهم دادگستری کردستان است، افزود: با افرادی که به صورت غیر قانونی و بدون هرگونه دلیل اثبات مالکیت، نسبت به تصرفات غیرمجاز اقدام کنند، برخورد و از تصرفات غیر قانونی آن‌ها جلوگیری می‌شود.

 حجت الاسلام حسینی از رفع تصرف قریب به ۸۱۰ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان کردستان در سال گذشته خبر داد و بیان کرد: از این میزان قریب به ۷۵۶ هکتار مربوط به منابع طبیعی، ۳۹ هکتار مربوط به راه و شهرسازی، ۹ هکتار مربوط به جهاد کشاورزی و ۶ هکتار مربوط به اداره اوقاف می‌باشد.

وی تصریح کرد: ارزش اراضی رفع تصرف شده در استان بیش از ۲۸۴ میلیارد تومان می‌باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha