جام جهانی

  • سه‌شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۲:۱۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401022012886
  • منبع : نمایندگی خوزستان

پیش‌بینی خرید ۱۵۰۰ تن محصول گندم در آبادان

پیش‌بینی خرید ۱۵۰۰ تن محصول گندم در آبادان

ایسنا/خوزستان مدیر جهاد کشاورزی آبادان گفت: پیش‌بینی می‌شود ۱۵۰۰ تن محصول گندم از سطح ۵۴۷ هکتاری شهرستان برداشت و خریداری شود.

حسن دشتی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه محصول کلزا تنها به میزان ۲ هکتار سطح زیرکشت داشته است، اظهار کرد: محصول کلزا به دلیل کم بودن، پس از اتمام خرید گندم برداشت می‌شود.

وی افزود: ۵۴۷ هکتار سطح زیر کشت گندم است و تاکنون توسط چهار دستگاه کمباین شهرستان، ۲۸۶ تن گندم از ۱۴۰ هکتار سطح زیر کشت برداشت و خریداری شده است و برداشت و خرید این محصول هنوز ادامه دارد.

دشتی‌نژاد با اشاره به اینکه شهرستان آبادان مرکز خرید ندارد و با شهرستان خرمشهر مشترک است، افزود: و پیش‌بینی می‌شود ۱۵۰۰ تن محصول گندم از سطح ۵۴۷ هکتاری شهرستان برداشت و خریداری شود.

مدیر جهاد کشاورزی آبادان با بیان اینکه میزان برداشت و خرید گندم در سال جاری دو و نیم برابر سال گذشته است، اظهار کرد: دو سال است که در شهرستان آبادان گندم و کلزا کشت می‌شود و در سال‌های گذشته کشت غلات در این شهرستان انجام نمی‌شد.

وی در خصوص پرداخت وجه خرید گندم گفت: پرداخت وجوه خرید تضمینی، به صورت نقدی است و قیمت خرید هر کیلوگرم گندم را ۱۱ هزار تومان اعلام کرده‌اند و وجوه خرید این محصول یک هفته تا ۱۰ روز پس از خرید، به حساب کشاورزان واریز می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha