جام جهانی

  • پنجشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۷:۴۸
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1401022214731
  • خبرنگار : 50464

معاون استاندار:

۵ هزار نفر از استان مرکزی به مناسبت رحلت امام خمینی(ره) به تهران اعزام می‌شوند

۵ هزار نفر از استان مرکزی به مناسبت رحلت امام خمینی(ره) به تهران اعزام می‌شوند

ایسنا/مرکزی سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: پنج هزار نفر از اقشار مختلف استان مرکزی جهت شرکت در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی( ره ) به مرقد مطهر آن حضرت در تهران اعزام خواهند شد.

بهنام نظری روز پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه در نشست ستاد بزرگداشت ارتحال امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد در اراک، افزود: لازم است پس از دو سال شرایط کرونایی، اکنون که وضعیت این بیماری رو به بهبود است، اعزام مردم به حرم مطهر امام راحل به مناسبت بزرگداشت رحلتشان به بهترین شکل ممکن اجرا شود.

وی با تاکید بر عشق و علاقه‌ای که زائران امام راحل به این شخصیت بزرگ دارند و لزوم پذیرایی مناسب در این مراسم، عنوان کرد: فرمانداران شهرستان‌ها باید برای برگزاری آیین ارتحال امام خمینی (ره) با جدیت برای برگزاری این مراسم اقدام کنند، چراکه مسئولیت در استان مرکزی که زادگاه امام راحل است، سنگین‌تر است.

نظری تصریح کرد: تقسیم بندی کارها در کمیته های مختلف مشخص شده است و دستگاه های مسئول باید وظایف خود را به خوبی انجام دهند.

وی در پایان سخنان خود به اهمیت گرامیداشت روز ۱۵ خرداد و برگزاری مراسمات این نشست به بهترین شکل ممکن تاکید کرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: پنج هزار نفر به آیین ارتحال امام خمینی (ره) اعزام می‌شوند که برای اعزام این افراد حدود ۱۴۵ دستگاه اتوبوس نیاز است.

حجت الاسلام «هادی خلیلی» با بیان اینکه آیین ارتحال امام راحل باید به بهترین شکل ممکن برگزار شود، افزود: کمیته‌های هفت گانه آیین ارتحال امام خمینی (ره) مانند سال‌های گذشته در استان مرکزی تشکیل شده و هر کمیته موظف است برنامه‌های خود را به بهترین شکل انجام دهد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی اضافه کرد: همایش‌هایی جهت معرفی شخصیت امام خمینی (ره) نیز در استان مرکزی در نظر گرفته شده که روز ۱۲ خردادماه برگزار خواهند شد، ولی هنوز مکان برگزاری آن قطعی نیست.

انتهای‌پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha