جام جهانی

  • شنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۸:۱۲
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1401022416017
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

استاندار کهگیلویه وبویراحمد:

همه کمک کنیم تا دولت از این گردنه سخت عبور کند/ نسبت به دغدغه معیشت فرهنگیان غافل نشده‌ایم

همه کمک کنیم تا دولت از این گردنه سخت عبور کند/ نسبت به دغدغه معیشت فرهنگیان غافل نشده‌ایم

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح تحولی دولت در حوزه اقتصادی طرح مهمی است و همه باید برای اجرایی شدن آن  کمک کنیم.

سید علی احمدزاده در همایش گرامیداشت هفته مقام معلم در جمع دانشجویان دانشگاه فرهنگیان یاسوج با بیان اینکه معلمی شانی از شان پروردگار و صاحب جایگاه ویژه‌ای است، گفت: معلمی یک باور و عشق درونی است، قدردان همه معلمانی که برای پیشرفت و تعالی ایران اسلامی تلاش می‌کنند هستیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اگر کشوری آباد می‌خواهیم باید به موضوع مهم تعلیم و تربیت توجه کنیم افزود: معلمان به جای اینکه دغدغه تعلیم و تربیت داشته باشند دغدغه نان و معیشت را دارند و اینکه معلمان برای معیشت تجمع می‌کنند دردناک است.

وی بر لزوم رسیدگی به مشکلات و دغدغه معلمان و حل آن تاکید کرد و با بیان اینکه نسبت به دغدغه قشر فرهنگی جامعه بی‌توجه نیستیم، بیان کرد: در شرایط خاصی به سر می‌بریم کشور در حال عبور از یک گردنه سخت اقتصادی است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اقتصاد پاشنه آشیل کشور است و دشمن این موضوع را فهمیده و در حال ضربه‌زدن از همین مسیر است، گفت: ابتدای آغاز به کار دولت سیزدهم، رئیس جمهور برنامه تحولی تقدیم رهبر معظم انقلاب کرد و مورد موافقت ایشان هم قرار گرفت این تحول حوزه اقتصادی در ابتدا با سختی‌هایی برای مردم همراه است اما باید برای ادامه آن به دولت کمک کنیم.

وی بیان کرد: مجلس سال گذشته ۸ میلیارد دلار یارانه مصوب کرد که به نهاده‌های دامی و دانه‌های روغنی داده شود تا این نیاز کشور از خارج تامین شود اما انحرافاتی داشت و بدون اینکه به دست مردم برسد تمام شد.

احمدزاده تصریح کرد: آیت‌الله رئیسی و تیم اقتصادی دولت به این نتیجه رسیدند که این یارانه‌ها به جای اینکه به وارد کننده و با نگاه به خارج کشور داده شود به مردم اختصاص و از درون تحول ایجاد شود از طرف دیگری هم کشور بر  روی موضوع اقتصاد مقاومتی متمرکز شود.

وی بیان کرد: در سال ۱۴۰۱ مبلغی که برای واردات نهاده‌های دامی و دانه‌های روغنی در نظر گرفته شده ۲۵ تا ۳۰ میلیارد دلار معادل ۸۱۰ هزار میلیارد تومان است، هزینه زیادی که از جیب مردم به خارج از کشور می‌رفت دولت تصمیم گرفت بخشی از این ۸۱۰ هزار میلیارد تومان به مردم داده شود و بخشی به تولید تزریق شود تا وابستگی ‌ها از بین برود.

استاندار با بیان اینکه رونق تولید باعث ایجاد اشتغال در استانی مانند کهگیلو یه و بویراحمد می‌شود، گفت: هر جایی که برای بازدید می‌روم دغدغه خانواده‌ها اشتغال فرزندانشان است، خانواده‌هایی هستند که ۴ یا ۵ فرزند بیکار دارند و از ما می‌خواهند برایش قدمی برداریم.

احمدزاده افزود: امکان اینکه همه این جمعیت بیکار در ادارات جذب شوند وجود ندارد بنابراین بهترین راه، ایجاد اشتغال پایدار با تزریق سرمایه است و در صورتی که بخشی از این ۸۱۰ هزار میلیارد تومان به تولید و اشتغال تزریق شود تحول بزرگی ایجاد خواهد شد.


وی عنوان کرد: این تحول بزرگ در بخش اقتصاد آغاز شده است و همه باید کمک کنیم تا دولت از این گردنه سخت عبور کند از همه شما خواهران و برادرانم در دانشگاه فرهنگیان می‌خواهم در آگاهی بخشی به مردم در طرح تحولی دولت کمک کنند.

به گزارش ایسنا، استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهید به اهمیت این تحول اقتصادی پی ببرید به دشمن نگاه کنید که شبانه‌روز تلاش می‌کند تا این طرح به نتیجه نرسید چرا که می‌داند چقدر در تحول اقتصادی کشور موثر خواهد بود.

همه کمک کنیم تا دولت از این گردنه سخت عبور کند/ نسبت به دغدغه معیشت فرهنگیان غافل نشده‌ایم
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha