• دوشنبه / ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۰۹:۳۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1401022617222
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

«کفش‌های سیندرلا» در پردیس سینمایی سیتی‌سنتر 

«کفش‌های سیندرلا» در پردیس سینمایی سیتی‌سنتر 

ایسنا/اصفهان نمایش «با کفش‌های سیندرلا راه می‌روم» به نویسندگی و کارگردانی فرانک کیانی تا دهم خردادماه در پردیس سینمایی سیتی سنتر روی صحنه می‌رود. 

کیانی،  کارگردان نمایش  در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه این داستان اقتباسی از داستان سیندرلای جهانی است، گفت: پیام این  نمایش امید و امیدوار بودن است.

او ادامه داد: انسان در زندگی اجتماعی ناگزیر مورد ظلم و ستم واقع می‌شود و یا به اقتضای شرایط از آرزوهای خود دور می‌ماند، سیندرلا پاسخی است به تمام کسانی که مورد ظلم قرار گرفته‌اند، مخصوصاً آرزومندانی که فکر می‌کنند روزی می‌توانند در شرایطی به نام خوشبختی قرار گیرند.

این کارگردان با اشاره به داستان نمایش، اظهار کرد: سیندرلا که در قصری باشکوه و شرایطی رویای زندگی می‌کرد، با از دست دادن پدر، خدمتکار همان قصر و نامادری و ناخواهری‌ها می‌شود، اما شرایط یکسان نمی‌ماند و او با کمک جادوی فرشته‌ای، با عنوان عروس پادشاه پای در قصری زیباتر می‌گذارد. ما در  زندگی واقعی از این دست فرشته‌ها کم نداریم، فرشته‌هایی که در قامت مادر، پدر، پزشک،  معلم، دوست، استاد و ...  به ما کمک می‌کنند تا خوشبختی را تجربه کنیم و حتی اگر نتوانیم به خوشبختی برسیم، رد کفش‌های ما در میدان حادثه باقی می‌ماند و آن وقت، این خوشبختی است که ما را جستجو می‌کند؛ در واقع پیام نمایش این است که کافی است به پاهای خود بگوییم که به دنبال پیروزی بروند، که همین رفتن، پیروزی است.

کیانی افزود:  نمایش با گروهی ۳۰ نفره شامل بازیگران پیشکسوت و جوان تئاتر و ورزشکاران آکروبات روی صحنه می‌رود،‌ بیژن گنجعلی و احمد خوانساری و خانم رویا زیرک قشقایی بازیگران پیشکسوت این اثر هستند و عادل یوسفی بازیگر طناز و جوان تئاتر،‌ نقش شاهزاده را ایفا می‌کند. بخشی از تیم که نقش دختران قصر را بر عهده دارند نیز ورزشکاران آکروبات کار هستند که برای اولین بار کار نمایش را با راهنمایی‌های جواد کاظمی، داور بین‌المللی آکروبات انجام می‌دهند.

کارگردان نمایش با کفش‌های سیندرلا راه می‌روم توضیح داد: این نمایش به‌صورت مولتی‌مدیا و با تلفیق سینما و تئاتر اجرا می‌شود و حتی در بخش‌هایی از اجرا، از انیمیشن‌ استفاده شده است.

کیانی گفت: علی‌رغم سنگین بودن کار با همکاری دوستان، طی ۴ ماه تمرین به اجرا رسیدیم و نمایش با کفش‌های سیندرلا راه می‌روم را از ۱۵ اردیبهشت تا ۱۰ خرداد در سالن شماره ۶ پردیس سینمایی سیتی سنتر اجرا می‌کنیم.

به گزارش ایسنا علاقمندان می‌توانند جهت خرید بلیط این نمایش به سایت گیشه۸ مراجعه کنند .

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha