جام جهانی

  • پنجشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۹:۲۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401022919934
  • منبع : نمایندگی خوزستان

دستگیری ۶ نفر از عاملان درگیری در بیمارستان ماهشهر

دستگیری ۶ نفر از عاملان درگیری در بیمارستان ماهشهر

ایسنا/خوزستان فرمانده انتظامی ماهشهر از دستگیری ۶ نفر از عاملان درگیری در بیمارستان حاجیه معرفی ماهشهر خبر داد.

سرهنگ فرشاد کاظمی اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره تصادف جرحی و انتقال مصدمین به بیمارستان حاجیه نرگس معرفی شهرستان ماهشهر خانواده مصدومین در بیمارستان حاضر و در قسمت اورژانس بیمارستان با همدیگر درگیر و باعث اخلال در نظم بیمارستان شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، وی افزود: با توجه به لزوم برخورد با مخلان نظم و امنیت عمومی شهروندان، بلافاصله موضوع در دستور کار فرماندهی انتظامی شهرستان قرار گرفت.

سرهنگ کاظمی گفت: پس از شناسایی افراد و محل اختفای آنان با هماهنگی مقام قضایی در اقدامی غافلگیرانه، ۶ نفر از عاملین اصلی درگیری دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان ماهشهر تصریح کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha