• یکشنبه / ۱ خرداد ۱۴۰۱ / ۰۸:۲۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1401030100080
  • خبرنگار : 90111

شکایت رسمی لالیگا از پاری سن ژرمن برای تمدید قرارداد ام‌باپه

شکایت رسمی لالیگا از پاری سن ژرمن برای تمدید قرارداد ام‌باپه

کمیته برگزاری رقابت‌های لالیگا بعد از تمدید قرارداد ام‌باپه از پاری سن ژرمن به خاطر رعایت نکردن فرپلی مالی شکایت کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از مارکا، با وجود آن که کیلیان ام‌باپه به جدایی از پاری سن ژرمن و حضور در رئال مادرید علاقه داشت اما باشگاه فرانسوی توانست او را متقاعد به ماندن کند.

گزارش‌ها حاکی از این است که پاری سن ژرمن رقمی نجومی را به ام‌باپه پیشنهاد داده است تا او راضی به تمدید شود.

کمیته برگزاری رقابت‌های لالیگا بعد از تمدید قرارداد ام‌باپه رسما از پاری سن ژرمن به خاطر رعایت نکردن فرپلی مالی شکایت کرد.

در بیانیه لالیگا آمده است که پاری سن ژرمن بازی پاک مالی را رعایت نمی‌کند و این به ضرر نظام اقتصادی فوتبال اروپا و بازیکنان شاغل در آن است.

تباس، رییس لالیگا هم تمدید قرارداد ام‌باپه را یک توهین بزرگ به فوتبال دانست و خواستار برخورد با باشگاه پاری سن ژرمن شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۳-۰۱ ۱۴:۵۳

امپاپه خیانت کار دلت مادرید نبود به خاطر پول در پاری سن ژرمن موندی مادرید حق داره ازت شکایت کنه