جام جهانی

  • دوشنبه / ۲ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۰:۲۵
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1401030201159
  • منبع : نمایندگی اردبیل

فرماندار اردبیل خبر داد:

پیش‌بینی تولید حدود ۱۰۰ هزار گندم در اردبیل

پیش‌بینی تولید حدود ۱۰۰ هزار گندم در اردبیل

ایسنا/اردبیل فرماندار اردبیل گفت: در شهرستان اردبیل  ۳۷ هزار هکتار به زیر کشت گندم رفته که نصف آن آبی و نصفش دیم است و پیش‌بینی می‌شود امسال در شهرستان اردبیل حدود ۱۰۰ هزار تن گندم تولید شود.

سید محمد اعتماد ۲ خرداد در جلسه کارگروه آب، کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان اردبیل اظهار کرد: تمهیدات لازم برای خرید گندم در شهرستان اردبیل انجام شده است و در این زمینه نظارت‌ها برای فروش راحت کشاورزان  تشدید می‌شود.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود امسال ۲۵ هزار تن جو و ۴۰۰ تن کلزا در شهرستان اردبیل تولید شود.

فرماندار اردبیل بر توسعه اجرای طرح آبیاری نوین در اراضی شهرستان اردبیل تاکید کرد و گفت: باید در مدت‌زمان مشخص  آبیاری سنتی در شهرستان جمع‌آوری و به‌طورکلی آبیاری نوین جایگزین شود که در این زمینه باید کشاورزان همکاری لازم را داشته باشند و جهاد کشاورزی و دستگاه‌های مربوطه اهتمام ویژه داشته باشند.

اعتماد بر رفع نگرانی کشاورزان در منطقه ثمرین در مورد آبیاری تاکید کرد و گفت: در این زمینه برنامه‌ریزی مدون صورت‌گرفته است و همچنین نیاز است

وی ادامه داد: مدیریت آب شرب و کشاورزی  و مصرف بهینه اولویت اساسی است که نیاز است در این زمینه برنامه‌ریزی مدون  باید مبنای کار قرار گیرد.

فرماندار اردبیل تغییر الگوی کشت و   کشت محصولات کم آب بر را در راستای مدیریت مصرف آب  بسیار مهم عنوان و اضافه کرد: در این زمینه اقدامات عملی صورت گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha