حسین علی شرکائی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد:با توجه به قرار گرفتن اسدآباد در مسیر کریدور غرب کشور و نیز واقع شدن در بزرگراه کربلا و عتبات عالیات و تردد بسیار مسافران راه اندازی نمایشگاه دائمی صنایع دستی در شهرستان ضرورت دارد.
وی با بیان اینکه در همین رابطه باید پیگیر جانمایی نمایشگاه باشیم، افزود: انبارهای غله بالاتر از بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) یکی از جمله مکانهای مد نظر برای اجرای این برنامه بوده که البته هنوز درباره این مکان تصمیمی جدی نگرفتهایم و باید طی جلسه و رایزنیها نسبت به انتخاب این محل برای نمایشگاه دائمی صنایع دستی شهرستان اقدام کرد.
شرکائی تصریح کرد: ایجاد نمایشگاه دائمی صنایع دستی در شهرستان قطعا از نقش موثری در ارتقا توانمندیهای هنرمندان بویژه بانوان اسدآبادی و نیز اشتغال زایی شهرستان و منطقه برخوردار خواهد بود.
وی همچنین از فعالیت یک مورد بازارچه عرضه محصولات کشاورزی در این شهرستان در محل جهاد سابق خبر داد و تصریح کرد:خوشبختانه به دلیل دسترسی آسان شهروندان به این محل استقبال مردم از این بازارچه قابل قبول و پررنگ است.
انتهای پیام



نظرات