• چهارشنبه / ۴ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401030403084
  • خبرنگار : 50167

رئیس اورژانس استان زنجان:

گروه‌های پرخطر از منزل خارج نشوند

گروه‌های پرخطر از منزل خارج نشوند

ایسنا/زنجان رئیس اورژانس استان زنجان گفت: در زمان بروز پدیده گرد و غبار از فعالیت‌های شدید بدنی مانند ورزش‌های سبک و سنگین، قدم زدن، دویدن، دوچرخه‌سواری در فضای باز خودداری شود.

داریوش تقی‌لو در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با آماده‌باش اورژانس، اظهار کرد: با توجه به آلودگی هوا ناشی از گرد و غبار و قرار گرفتن شاخص کیفی هوای استان زنجان در وضعیت خطرناک، همه کارکنان و پایگاه‌های اورژانس در آماده‌باش کامل قرار دارند و همه امکانات و تجهیزات مورد نیاز در اختیار پایگاه‌های اورژانس قرار گرفته است.

وی، از استقرار دو آمبولانس در مرکز شهر زنجان (میدان انقلاب و چهار راه سعدی) خبر داد و افزود: توصیه می‌شود در زمان بروز پدیده گرد و غبار از فعالیت‌های شدید بدنی مانند ورزش‌های سبک و سنگین، قدم زدن، دویدن، دوچرخه‌سواری در فضای باز خودداری شود.

این مسئول با بیان اینکه کارکنانی که به واسطه شغلی بیشتر در معرض گرد و غبار قرار دارند نیز حتماً از ماسک استفاده کنند، تصریح کرد: با توجه به آلودگی هوا گروه‌های پرخطر بیماران تنفسی، قلبی و عروقی و مبتلا به آسم، سالمندان، کودکان، زنان باردار حتی‌الامکان از منزل خارج نشده، تردد در خارج از منزل را کوتاه کرده و از ماسک فیلتردار استفاده کنند.

رئیس اورژانس استان زنجان خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مواجهه با تنگی نفس، ناراحتی قلبی - عروقی و در موارد اورژانسی با شماره ۱۱۵ تماس بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha