• چهارشنبه / ۴ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۳:۲۰
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1401030403244
  • منبع : روابط عمومی برنامه

جدیدترین خبر رسمی از چتر سینمای ایران

جدیدترین خبر رسمی از چتر سینمای ایران

در پی دیدار اخیر سفیر پرتغال با مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در تهران، «ویتور پینییرو» رئیس سازمان سینمایی و امور سمعی و بصری پرتغال در چتر سینمای ایران در جشنواره کن۲۰۲۲ حضور یافت.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، در این ملاقات رائد فریدزاده معاون بین‌الملل بنیاد سینمایی فارابی و سرپرست چتر سینمای ایران با اشاره به دیدار اخیر سفیر پرتغال از بنیاد سینمایی فارابی و همکاری با موسسه سینما تک لیسبون در خصوص برگزاری هفته فیلم پرتغال در ایران و کارگاه های مشترک و برنامه ریزی اجرایی این توافقات به تبادل پیشنهاد با رئیس سازمان سینمایی پرتغال پرداخت.

برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌های مشترک فیلمنامه‌نویسی و آشنایی تهیه‌کنندگان و پخش‌کنندگان دو کشور از امکانات تولید مشترک و همکاری بین جشنواره‌ای و حمایت از ایده‌ها و پروژه‌های مشترک در قالب تفاهمنامه فی‌مابین از موضوعات مورد توافق طرفین بود.

گفتنی است اوائل اردیبهشت «کارلوس کوشتانهوس» سفیر پرتغال در ایران در دیدار با «سیدمهدی جوادی» گفته بود: خیلی دوست داریم بین سینمای ایران و پرتغال رابطه دوجانبه برقرار شود. برای ما غیر از مناسبات سیاسی، فرهنگ بسیار اهمیت دارد و بدون فرهنگ نمی‌توان رابطه خوب و محکمی با کشورها داشته باشیم.

در آن دیدار محورهای مختلف همکاری مشترک بین دو کشور مورد بحث قرار گرفت که با حضور رئیس سازمان سینمایی پرتغال در چترسینمای ایران در جشنواره کن به منظور برنامه ریزی اجرایی برنامه های مشترک، توافقات یک گام به اجرا نزدیک تر شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha