• چهارشنبه / ۴ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1401030403288
  • خبرنگار : 71234

آوایی: با مقصران ریزش متروپول آبادان بدون اغماض برخورد شود

آوایی: با مقصران ریزش متروپول آبادان بدون اغماض برخورد شود

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که با توجه به ابعاد گسترده واقعه تلخ ریزش ساختمان متروپل آبادان و جریحه دار شدن افکار عمومی از مسئولین مربوطه می‌خواهم این موضوع را به صورت ویژه مورد بررسی قرار داده تا عوامل مقصر در این اتفاق به مردم معرفی و برخورد قانونی و بدون اغماض با آنان صورت گیرد.

به گزارش ایسنا، احمد آوایی نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی در پی فروریختن ساختمان اداری - تجاری متروپل در شهر آبادان در مطلبی در صفحه توییتر خود نوشت:

«در روزهایی که یاد آور حماسه سازی های بی بدیل مردم غیور خوزستان در ایام دفاع مقدس است حادثه تلخ و درد آور ریزش ساختمان متروپل آبادان بار دیگر موجب تاسف و تاثر مردم شریف کشور عزیزمان شد.

‏ضمن عرض تسلیت به مردم شریف و نجیب خوزستان و آبادان و به ویژه خانواده های داغدیده این حادثه از مسئولین مربوطه می‌خواهم با توجه به ابعاد گسترده این واقعه تلخ و جریحه دار شدن افکار عمومی این موضوع را به صورت ویژه مورد بررسی قرار داده تا عوامل مقصر در این اتفاق به مردم معرفی و برخورد قانونی و بدون اغماض با آنان صورت گیرد.»

ساختمان ۱۰ طبقه متروپل در آبادان ظهر روز دوم خردادماه فرو ریخت. بر اثر این حادثه تاکنون ۱۴ نفر جانباخته‌اند و تعدادی نیز مصدوم شده‌اند. در سومین روز از حادثه فرو ریختن ساختمان متروپل در آبادان، تلاش‌ها برای جستجوی افراد گرفتار زیر آوار ادامه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۳-۰۴ ۲۲:۳۲

مگر با ساختمان پلاسکو مقصر پیدا شد