جام جهانی

  • چهارشنبه / ۴ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۶:۱۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1401030403392
  • منبع : نمایندگی گیلان

رئیس بسیج مهندسین سپاه قدس گیلان خبر داد

پایش ۵۰۰ واحد تولیدی - صنعتی گیلان توسط گروه‌های جهادی بسیج مهندسین

پایش ۵۰۰ واحد تولیدی - صنعتی گیلان توسط گروه‌های جهادی بسیج مهندسین

ایسنا/گیلان رئیس بسیج مهندسین سپاه قدس گیلان، از پایش ۵۰۰ واحد تولیدی - صنعتی توسط گروه‌های جهادی سازمان بسیج مهندسین خبر داد و یادآور شد: در این پایش موانع و مشکلات احصا شده واحدها در قرارگاه صنعتی خاتم استان در حال پشتیبانی و مانع زدایی است.

علیرضا عابدی محزون در جمع خبرنگاران با بیان اینکه گیلان دارای واحدهای صنعتی نیمه تعطیل با ظرفیت بسیار زیادی است، اظهار کرد: سازمان بسیج مهندسین صنعتی استان گیلان با هدف پایش، عارضه‌یابی و احیای صنایع راکد و نیمه فعال گیلان، ارائه خدمات مشاوره و مطالعات امکان‌سنجی بهار ۱۳۹۶ اقدام به تاسیس کلینیک تخصصی صنعت کرد.

وی با اشاره به نقش مهندسین جوان در ارائه راه‌حل‌های مناسب در حل مشکلات کارخانه‌های گیلان گفت: سازمان بسیج مهندسین استان همواره در تلاش است بستری فراهم کند تا جوانان خلاق و پویا با تشکیل تیم‌های استارت آپی و دانش‌بنیان و با راهنمایی و مشاوره‌های تخصصی و حرفه‌ای به حل مشکلات استان بپردازند.

رئیس سازمان بسیج مهندسین سپاه قدس گیلان با تاکید بر لزوم توجه به استفاده حداکثری از ظرفیت جامعه هدف در راستای افزایش راندمان صنعت در گیلان، بیان کرد: در چند سال گذشته سازمان بسیج مهندسین سپاه قدس گیلان همواره سعی در استفاده از تمامی ظرفیت‌های جامعه جهت افزایش راندمان و احیای صنایع استان را داشته که برای تحقق این موضوع با ایجاد کلینیک صنعتی این سازمان از ظرفیت‌های دانشگاه ها و سازمان‌های مرتبط با این حوزه همیشه استفاده کرده است.

به گفته محزون، اعضای کلینیک همگی از اساتید، دانشجویان و نخبگان مهندس این سازمان هستند که با برگزاری بیش از ۱۰۰ دوره آموزشی در حوزه‌های مختلف برای این افراد سعی شده بهترین و با کیفیت‌ترین خدمات جهت ارتقا و احیای صنایع در اختیار صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی استان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه کارشناسان و متخصصان حوزه صنعت در حال کمک‌رسانی برای حل مشکلات گیلان هستند، تصریح کرد: در شبکه پایشگران و جهادگران صنعتی این سازمان بیش از ۱۰۰ نفر از مهندسین و دانش آموختگان مشغول به فعالیت بوده و همچنین در شبکه مشاوران و متخصصان این سازمان بیش از ۴۰ نفر از اساتید، مشاوران و صاحبان نظران در حوزه های مختلف در قالب کارگروه‌های هفتگانه این سازمان در حال کمک به مانع زدایی و پشیبانی از واحدهای تولید و صنعتی استان و در برخی موارد کشور می‌باشند.

رئیس سازمان بسیج مهندسین سپاه قدس گیلان با اشاره به تاسیس نهاد مردمی روجا در استان، گفت: این سازمان با هدف کمک به ارتقای مهارت‌ها و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان و نخبگان مهندس استان، سازمان مردم نهاد روجا کارآفرینان باران را تاسیس نموده که تمامی اعضای این سازمان از نخبگان و جوانان عضو بسیج مهندسین استان هستند.

محزون مهم‌ترین دستاورد سمن روجا را تاسیس اولین خانه استارت آپ دانست و افزود: از مهمترین دستاوردهای این سمن تاسیس اولین خانه استارت آپ سازمان بسیج مهندسین کشور در استان گیلان بوده که در سال جاری با حضور سردار سلیمانی، فرمانده سازمان بسیج کشور افتتاح شد.

وی با تاکید بر لزوم ایجاد اشتغال پایدار در گیلان با استفاده از استارت آپ‌ها بیان کرد: در خانه استارت آپ سعی شده فضایی مناسب جهت رشد ایده و طرح های نخبگان و صاحبان ایده فراهم شود و همچنین سعی کردیم با برگزاری رویدادها، دوره های آموزشی و استفاده از منتورها و مشاورین متخصص سرعت رشد یک ایده تا ایجاد درآمد و اشتغال پایدار را افزایش دهیم.

رئیس سازمان بسیج مهندسین سپاه قدس گیلان از پایش ۵۰۰ واحد تولیدی - صنعتی توسط گروه‌های جهادی سازمان بسیج مهندسین خبر داد و یادآور شد: در این پایش موانع و مشکلات احصا شده واحدها در قرارگاه صنعتی خاتم استان در حال پشتیبانی و مانع زدایی است.

محزون نقش مشاورین و متخصصین در استارت آپ‌ها را بسیار مثمرثمر دانست و تصریح کرد: در راستای تحقق اهداف این سازمان تا به امروز مشکلات و معضلات مربوط به بیش از ۱۰۰ واحد صنعتی توسط کارگروه های سازمان تخصصی بسیج مهندسین مرتفع شده است.

وی با اشاره به تاسیس کارگروه تخصصی سازمان بسیج مهندسین سپاه قدس گیلان تصریح کرد: این سازمان در حال حاضر هفت کارگروه تخصصی با عضویت بیش از ۴۰ نفر از مشاورین و متخصصین استان گیلان را شکل داده و از سال ۱۳۹۸ کارگروه دانش بنیان را تاسیس کرده و این آمادگی وجود دارد که کارگاه های توجیهی مفاهیم و اصول دانش بنیان را برای مدیران کل دولتی و خصوصی برگزار کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha