جام جهانی

  • یکشنبه / ۸ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۴:۵۲
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1401030805875
  • خبرنگار : 50475

هدر رفت ۴۳ درصدی آب در شبکه های روستایی فاروج

هدر رفت ۴۳ درصدی آب در شبکه های روستایی فاروج

ایسنا/خراسان شمالی سرپرست شرکت آب و فاضلاب فاروج گفت: هدر رفت ناشی از فرسودگی شبکه آب روستایی در این شهرستان  ۴۳ درصد است.

مصطفی عرب عامری  در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در این شهرستان، ۶۵ روستا با جمعیت۳۱ هزارو ۸۴۲ نفر زیر پوشش این شرکت قرار دارد که ۵۰ درصد شبکه های این روستاها فرسوده است.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب فاروج افزود: هدر رفت ناشی از ۵۰ درصد فرسودگی شبکه آب روستایی نیز ۴۳ درصد است.

وی بیان کرد: در بخش شهری، ۲۷ درصد شبکه فرسوده است که با مدیریت فشار شبکه، هدر رفت آن ۱۷ درصد محاسبه می شود.

وی با اشاره به اینکه از سال گذشته تاکنون، اصلاح و توسعه شبکه در سطح شهر فاروج و تیتکانلو به طول یک هزار و ۶۴۰ متر انجام شده است، گفت: ۷ هزار و ۳۵۲ متر مربع اصلاح و توسعه شبکه آبرسانی روستاها نیز انجام شده است.

عرب عامری گفت: ۲۱۱ دستگاه کنتور خراب مشترکین نیز تعویض شده است.

وی همچنین اظهار کرد:  از ابتدای امسال تاکنون حدود ۱۰۰ مورد انشعاب غیرمجاز در سطح شهرستان شناسایی شده که ۴ مورد به انشعاب مجاز تبدیل و ۷ مورد جمع آوری شده و مابقی جهت طی مراحل قانونی در دست اقدام است.

وی ادامه داد: استفاده از انشعابات غیرمجاز علاوه بر تضییع حقوق شهروندی، موجب افت فشار آب شرب و بروز خسارت به شبکه توزیع آب می‌شود؛ به همین منظور و در راستای تامین و توزیع آب شرب، شناسایی و جمع‌آوری انشعابات غیرمجاز در دستور کار این امور قرار گرفت و انشعابات غیرمجاز و دستکاری در تاسیسات آب و فاضلاب به هیچ وجه پذیرفتنی نخواهد بود و با قاطعیت با عاملان آن برخورد می‌شود.

سرپرست شرکت آب و فاضلاب فاروج بیان کرد: با توجه به طلب ۶۲۰ میلیون تومانی این امور از مشترکین خانگی و غیرخانگی شهرستان، برای تامین و توزیع آب شرب و تداوم خدمات نیازمند تعامل و همکاری مشترکین با پرداخت به موقع آب بهاء هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha