• یکشنبه / ۸ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۷:۰۲
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1401030805986
  • خبرنگار : 30188

شمارش معکوس تا قرعه‌کشی جایزه ۱۰۰میلیونی دیجی‌پی

شمارش معکوس تا قرعه‌کشی جایزه ۱۰۰میلیونی دیجی‌پی

قرعه‌کشی جایزه ۱۰۰میلیون تومانی کمپین بزرگ دیجی‌پی که به یک نفر تعلق می‌گیرد، روز چهارشنبه ۱۱ خرداد برگزار خواهد شد.

به‌گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دیجی‌پی، مراسم قرعه‌کشی این جایزه به‌صورت زنده، از طریق پلت‌فرم‌های اینستاگرام و آپارات دیجی‌پی پخش می‌شود.

در کمپین جایزه ۱۰۰ میلیونی، کاربران اپلیکیشن دیجی‌پی، به‌ازای انجام هر تراکنش در این اپ، شانس شرکت در قرعه‌کشی را دریافت کردند و اکنون قرعه‌کشی نهایی از میان شانس‌های دریافتی همه کاربران انجام می‌شود.

بنابر اعلام روابط عمومی این شرکت ارائه‌دهنده خدمات فناوری مالی، تعداد شانس‌های حاصل از تراکنش‌های کاربران طی دوره برگزاری کمپین یعنی از بازه رمانی ششم تا سی‌ویکم اردیبهشت ماه، به بیش از پنجاه و شش میلیون شانس رسید و قرعه‌کشی بین این تعداد شانس برگزار خواهد شد.

نصب اپلیکیشن دیجی‌پی و تکمیل پروفایل، کارت‌به‌کارت، خرید شارژ و بسته اینترنت، پرداخت قبض، پرداخت عوارض آزادراه‌ها و طرح ترافیک، خرید بیمه و کمک به خیریه‌های معتبر و ده‌ها خدمت دیگر اپ دیجی‌پی، تراکنش‌های بودند که کاربران این اپ انجام داده و به‌ازای آن‌ها شانس شرکت در قرعه‌کشی دریافت کردند.

علاوه‌بر قرعه‌کشی جایزه ۱۰۰میلیونی کمپین دیجی‌پی، قرعه‌کشی سالانه این شرکت نیز در مراسم روز چهارشنبه انجام خواهد شد. جایزه این قرعه‌کشی سالانه، یک بسته کامل از محصولات هوشمند پرطرف‌دار، شامل گوشی موبایل، هدفون و ساعت هوشمند است که به یک برنده خوش‌شانس اهدا خواهد شد.

گفتنی‌ست،  مراسم قرعه‌کشی روز چهارشنبه ۱۱ خرداد ساعت ۸ شب، از طریق صفحه دیجی‌پی در اینستاگرام و همین‌طور آپارات دیجی‌پی به‌طور زنده پخش شده و در همان برنامه با برندگان خوش‌شانس جایزه ۱۰۰میلیونی و برنده جایزه سالانه دیجی‌پی در برنامه زنده تماس گرفته می‌شود.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha