جام جهانی

  • دوشنبه / ۹ خرداد ۱۴۰۱ / ۰۹:۴۷
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1401030906266
  • خبرنگار : 50477

در سفری یک روزه؛

وزیر آموزش و پرورش به گلستان سفر می کند+ برنامه ها

وزیر آموزش و پرورش به گلستان سفر می کند+ برنامه ها

ایسنا/گلستان دکتر یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در سفری یک روزه فردا سه شنبه وارد گرگان خواهد شد.

استان گلستان یکی از استان هایی است که در بسیاری از شاخص های توسعه ای با یک عقب ماندگی تاریخی رو به رو است و توسعه و آبادانی این استان یکی از اولویت های اصلی دولت سیزدهم چه در سطح ملی و چه در سطوح مدیران میانی و استانی دولت است, توسعه ای که بی شک بدون توجه جدی و اساسی به زیربنای رشد یعنی بستر تعلیم و تربیت محقق نخواهد شد.

در همین راستا و به منظور بررسی وضعیت آموزش و پرورش استان گلستان و آشنایی از نزدیک مقام عالی وزارت با چالش های تعلیم و تربیت در این استان، فردا سه شنبه ۱۰ خردادماه، دکتر یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در سفری یک روزه به استان گلستان سفر خواهد کرد.

وی سفر کاری خود را با غبارروبی گلزار شهدای گمنام آستان مقدس امامزاده عبدالله (ع) گرگان آغاز خواهد کرد که مراسم استقبال رسمی از ایشان نیز توسط مسئولان ارشد استانی در همین مکان برگزار خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش در برنامه بعدی خود دیداری با نماینده ولی فقیه در استان گلستان خواهد داشت و پس از آن در دیداری صمیمانه با تشکل های دانش آموزی در کانون فرهنگی طاها گرگان دیدار خواهد کرد.

دکتر یوسف نوری پس از اقامه نماز ظهر و عصر در مهمترین برنامه کاری خود در شورای آموزش و پرورش استان گلستان در استانداری و با حضور استاندار، معاونین و مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی حاضر خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha