جام جهانی

  • دوشنبه / ۹ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: علم و فناوری ایران
  • کد خبر: 1401030906382
  • خبرنگار : 30057

راه‌اندازی خانه خلاق دانش‌بنیان در ارمنستان

راه‌اندازی خانه خلاق دانش‌بنیان در ارمنستان

خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران‌ساخت (IHIT) در ارمنستان با هدف توسعه صادرات محصولات دانش‌بنیان ایرانی ایجاد می‌شود.

به گزارش ایسنا، چند سالی است که به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خانه‌های نوآوری و صادرات فناوری ایران‌ساخت در دیگر کشورها راه‌اندازی شده است تا بازار جهانی محصولات دانش‌بنیان توسعه یابد. این مراکز به نوعی زمین بازی شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق ایرانی محسوب می شوند که توانمندی صادرات محصولات باکیفیت خود را دارند و می‌توانند عرضه کننده نوآوری‌ها و توانمندی‌های فناورانه ایرانی به بازار بین‌المللی باشند.

به نقل از مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی، این خانه‌ها تاکنون در کشورهایی چون روسیه، ترکیه، چین، سوریه و کنیا راه‌اندازی شده است و به زودی، کشور ارمنستان و عراق نیز به جمع این کشورها خواهند پیوست.

در همین راستا و بر اساس فراخوان منتشر شده از سوی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ کارگزاران صادراتی که توانمندی تخصصی، تجربی و دانشی برای توسعه صادرات محصولات دانش بنیان و خلاق به کشور ارمنستان را دارند می‌توانند در این کار مشارکت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha