ابوالفضل اینانلو اظهار کرد: به منظور تنظیم بازار گوشت قرمز و تأمین نیاز مردم به ویژه اقشار آسیب پذیر همزمان با اجرای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها اداره کل پشتیبانی امور دام استان همدان در قالب سهمیه های تخصیصی و براساس معرفی نامه های صادره از سوی معاونت توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی، تاکنون اقدام به توزیع ۸۸ تن گوشت گوساله و گوسفند منجمد از محل داخلی و وارداتی کرده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل پشتیبانی امور دام استان همدان، وی ادامه داد: با توجه به نیاز بازار توزیع گوشت منجمد تنظیم بازار همچنان در سطح استان ادامه خواهد داشت.
اینانلو در ادامه از خرید و ذخیره سازی ۳۰۰ تن مرغ مازاد بر نیاز بازار توسط این اداره کل خبر داد و گفت: با توجه به تأکید مقام عالی وزارت در زمینه جمع آوری مرغ مازاد بر نیاز بازار و به منظور تسهیل روند اجرایی طرح مردم سازی و توزیع عادلانه یارانه ها از ابتدای شروع طرح، اداره کل پشتیبانی امور دام استان همدان با استفاده از تمامی ظرفیت های کشتارگاهی و ذخیرهسازی استان، اقدام به خرید و ذخیره سازی بیش از ۳۰۰ تن مرغ مازاد بر نیاز بازار کرده که این روند همچنان ادامه دارد.
انتهای پیام



نظرات