جام جهانی

  • سه‌شنبه / ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۳:۱۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1401031007495
  • خبرنگار : 50501

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی:

تعارض بین علم و دین متصور نیست

تعارض بین علم و دین متصور نیست

ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورا اسلامی گفت: تعارض بین علم و دین متصور نیست و وقتی که خداوند عالم را آفرید، آن را به قلم علم نهاده است.

روح الله متفکر آزاد روز سه‌شنبه ۱۰ خردادماه در مراسم تکریم و معارفه رئیس جدید و سابق دانشگاه تبریز، اظهار کرد: از بزرگترین افتخارات جمهوری اسلامی ایران که در دعواهای سیاسی لگدمال نشده است، بحث پیشرفت‌های علمی است که به برکت نظام اسلامی به‌وجود آمده است و این موفقیت قابل کتمان نیست.

وی ادامه داد: در مجلس شورای اسلامی در بحث دانشگاه ها و آموزش عالی چه درکمیسیون آموزش و چه در کلیات مجلس درحال تدبیر برای کمک به دولت و تقویت آموزش عالی کشور هستیم.

متفکر آزاد همچنین خاطرنشان کرد: قانونی که اخیراً مجلس در حوزه جهش دانش بنیان‌ها تصویب کرد و به دولت جهت اجرا ابلاغ کرد، از شاهکارهای مجلس شورای اسلامی است.

وی افزود: قانون جهش دانش بنیان بسیاری از تهدید ها را به فرصت پیشرفت تبدیل کرده است و این نوید را می‌دهم که پیشرفت های چشمگیری در این حوزه شاهد خواهیم بود.

نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: ربع رشیدی از افتخارات تبریز و آذربایجان است که حدود 700 سال پیش مقاله به چاپ رسانده و نزدیک شش هزار دانشجو داشته، امروز اقتصاد علم را تولید کرده و این درحالی است که ما امروزه در حکمرانی علم دچار عقب ماندگی هستیم.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم از زحمات میر رضا مجیدی قدردانی و صفر نصرالله زاده به عنوان رئیس جدید دانشگاه تبریز معرفی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha