جام جهانی

  • چهارشنبه / ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401031108263
  • خبرنگار : 50176

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان:

نمایندگان مجلس شرایط را برای اختصاص اعتبارات اشتغال‌زا فراهم کنند

نمایندگان مجلس شرایط را برای اختصاص اعتبارات اشتغال‌زا فراهم کنند

ایسنا/لرستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان، گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در استان باید با همدلی و هماهنگی شرایط را در راستای توسعه اقتصادی و رفع مشکلات کارگاه‌های تعطیل شده با اختصاص اعتبارات ویژه فراهم کنند.

علی جهانی، در دیدار با مقصودی نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات انقلابی و جهادی وزیر تعاون کار و رفاه اجماعی در این مدت کوتاه خدمت به مردم، اظهار کرد: رویکردها و برنامه‌های وزیر در جهت رفع مشکلات واحدهای اقتصادی و معیشت کارگران و مشوق‌های لازم تاکنون موفق بوده و بزودی شاهد نتیجه مثبت این عملکردها در راستای توسعه کشور و استان خواهیم بود.

وی با اشاره به ظرفیت نمایندگان لرستان در مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: توسعه تعاونی‌ها، حمایت از اشتغال روستایی، گسترش مشاغل خانگی و اشتغال کوچک، فراهم کردن شرایط فروش محصولات در داخل و خارج از کشور که از اصلی‌ترین مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی و خوداتکایی در کشور هستند، نیازمند توجه ویژه همه مسئولان به ویژه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی بوده و نیاز به اختصاص تسهیلات ویژه‌ای از طرف نمایندگان مجلس دارند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه واحدهای اقتصادی فراوانی در استان وجود دارد که تعطیل یا نیمه تعطیل‌اند که در صورت فعال شدن ظرفیت بسیار بزرگی برای توسعه استان هستند، تصریح کرد: برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم باید نمایندگان مجلس شورای اسلامی با وحدت رویه و هماهنگی با سایر نمایندگان جهت تصویب طرح اختصاص اعتبارات و تسهیلات لازم برای تزریق به این واحدهای مشکل‌دار با هدف احیاء آن‌ها شرایط را فراهم کنند.

در ادامه این دیدار مقصودی نماینده مردم برجورد و اشترینان با تأکید بر جذب اعتبارات لازم و تخصیص داده شده به استان قول مساعد داد تا تمام توان خود را برای فراهم کردن اختصاص اعتبارات بیشتر برای استان انجام دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha