• پنجشنبه / ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401031208891
  • خبرنگار : 50038

روند اجرای شبکه فاضلاب ملایر شتاب گیرد

روند اجرای شبکه فاضلاب ملایر شتاب گیرد

ایسنا/همدان فرماندار ملایر با تأکید بر اینکه باید روند اجرای شبکه فاضلاب ملایر شتاب گیرد، گفت: با ذخیره آب سد کلان نگرانی در تامین آب شرب نداریم.

به گزارش ایسنا؛ سلمان اسماعیلی در نشست بررسی نیازمندی‌ها و اولویت‌های حوزه آبفای ملایر که با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، افزود: خدمات گسترده نظام طی ۴۳ سال گذشته به ویژه در حوزه آبرسانی روستایی قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست.

وی با اشاره به اینکه امروز به برکت انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی دغدغه ما در حوزه تامین آب شرب تقریبا به صفر رسیده و دغدغه اصلی آبرسانی به تعدادی از روستاهای زیر ۲۰ خانوار است، اظهارکرد: احداث سد کلان ملایر نمونه بارز خدمات نظام به مردم است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در حال حاضر با ذخیره آب مورد نیاز در سد کلان، نگرانی در تامین آب شرب ملایر نداریم و سد کلان پایداری منابع آبی را برای مردم این شهر به ارمغان آورده است.

وی با بیان اینکه شبکه فاضلاب ملایر یکی از عقب‌ماندگی‌های این شهرستان در حوزه آبفا است، افزود: ملایر صاحب دو برند جهانی در انگور و مبلمان منبت است و هنر مرواربافی این شهرستان نیز در مسیر جهانی شدن است و برای معرفی هرچه بیشتر ملایر و ایجاد زیرساخت‌ها، حوزه آبفا یکی از الزامات این توسعه است و باید با اهتمامی که در مجموعه آبفای استان و شهرستان وجود دارد، امسال بخشی از این عقب ماندگی جبران شود.

گفتنی است؛ در ادامه این نشست با موافقت معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، مصوبات لازم در زمینه اجرای شبکه فاضلاب ملایر، مجتمع‌های آبرسانی و تک روستایی و دیگر حوزه‌ها اتخاذ و مدت زمان لازم برای اجرای این مصوبات مشخص شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha