• جمعه / ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ / ۰۰:۳۲
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1401031309297
  • خبرنگار : 50491

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گلستان:

جهان غرب جایگاه زن را به برده‌داری نوین تنزل داده است

جهان غرب جایگاه زن را به برده‌داری نوین تنزل داده است

ایسنا/گلستان معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: امروز با بررسی جایگاه زن در نگاه جهان غرب خواهیم دید که غربی ها برده‌داری نوین را با محوریت زن و خانواده آغاز کردند و جایگاه زن را تا این حد تنزل دادند.

حجت الاسلام رضا دیلمی عصر امروز در کارگاه آموزشی «ازدواج فانتزی ممنوع» اظهار کرد: با ظهور اسلام کانون خانواده هویت و ارزش پیدا کرد، یکی از محوری ترین ارکان کانون خانواده زن است و زن محور تربیت در جامعه با محوریت کانون مقدس خانواده است.

وی با بیان اینکه رشد و تعالی جامعه با محوریت تربیت شخصی به نام مادر است، افزود: در دین اسلام جایگاه زن بسیار رفیع است و با تورق در صفحات تاریخ می بینیم که در زمان جاهلیت زن جایگاهی نداشت و اسلام خدمت بزرگی نه تنها به مسلمانان که به بشریت کرد و به زن جایگاه رفیعی بخشید، امروز با بررسی جایگاه زن در نگاه جهان غرب به این مهم پی خواهیم برد که غرب برده‌داری نوین را با محوریت زن و خانواده آغاز کرد و این شأنیت بلند و عنصر مهم در خانواده را تا این حد تنزل داده است.

معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی گلستان حضرت فاطمه معصومه(س) را یکی از شخصیت های بی بدیل در جهان اسلام و افتخار تمامی بشریت دانست و بیان کرد: کشورمان، کشور امام رضا(ع) و حضرت فاطمه معصومه(س) است و اگر به دنبال پویایی، نشاط، بالندگی هستیم باید شاخصه زندگی خود را براساس شاخصه زندگی معصومین(ع) قرار دهیم.

دیلمی به ویژگی های بی نظیر حضرت فاطمه معصومه(س) اشاره کرد و گفت: مقام عصمت و شفاعت، زهد، تقوا و عبودیت از ویژگی های این بانوی بزرگ است، ویژگی دیگر این بانوی کریمه هجرت آگاهانه ایشان به ایران بود و امام رضا(ع) و حضرت فاطمه معصومه(س) خود محور جهاد تبیین هستند به همین دلیل است که قم به عنوان ام القرای بسط معارف دینی و الهی در جهان اسلام شناخته می شود.

وی با بیان اینکه حضرت فاطمه معصومه(س) اهل کرامت بود، تصریح کرد: باید مقام و جایگاه رفیع کریمه اهل بیت(ع) را قدر بدانیم و مسیر زندگی خود را براساس شاخصه زندگی اهل بیت(ع) قرار دهیم تا عاقبت بخیری، تقوا، رویش و بالندگی ره‌توشه ما باشد.

معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی گلستان با بیان اینکه امروز جریان استکباری رسماً اعلام کرده که هر چادری از سر یک زن ایرانی پایین بیاید یعنی پرچم انقلاب اسلامی سقوط کرده و این نشان می دهد چادر قداست دارد، تأکید کرد: باید آگاهانه و باعقلانیت از چادر حراست و صیانت کنیم؛ همانطور که شهدا فرمودند این سیاهی چادر از خون ما مقدس تر است.

دیلمی با بیان اینکه امروز امام امت فرمان جهاد تبیین صادر کرده است، بیان کرد: اگر خانواده ای در فضای مجازی و ماهواره پای برنامه های دشمن بنشیند، نمی تواند شهید حجی ها، باکری ها و همت ها تربیت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha