جام جهانی

  • جمعه / ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۰:۰۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401031309352
  • خبرنگار : 50036

دسته عزاداری رحلت امام در همدان برگزار می‌شود

دسته عزاداری رحلت امام در همدان برگزار می‌شود

ایسنا/همدان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات استان همدان و مسئول کمیته ستاد ارتحال امام خمینی(ره) از برگزاری دسته عزاداری رحلت امام در این استان خبر داد.

حجت الاسلام سیدحسن فاضلیان در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: در روز رحلت امام خمینی(ره) دسته عزاداری ایشان در مسیرها و مکان‌های متعدد در سطح استان برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: این مراسم صبح روز ۱۴ خرداد در شهر همدان از محل کانون بسیج مهدیه واقع در خیابان مهدیه آغاز شده و با طی مسیر میدان شریعتی، بلوار کاشانی و امامزاده عبدالله به اتمام می‌رسد.

فاضلیان گفت: پس از اتمام مسیر پیاده روی، در مسجد جامع استان نیز مراسم عزاداری به صورت ویژه برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: به مناسبت سالگرد ارتحال امام نیز مراسم بزرگداشتی همزمان با شب رحلت با اقامه نماز مغرب و عشا در حسینیه امام با حضور قشرهای مختلف همراه با فعالیت های متنوع فرهنگی برگزار می‌شود.همچنین در این مراسم سید احمد خاتمی، عضو هیئت رئیسه خبرگان رهبری و عضو شورای نگهبان به عنوان سخنران به سخنرانی خواهد پرداخت.

مسئول کمیته ستاد ارتحال امام خمینی(ره) ادامه داد: در یوم الله ۱۵ خرداد نیز برنامه ویژه ای در حوزه علمیه همدان ساعت ده صبح برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: کاروان زیارت مرقد امام و تجدید بیعت با ایشان در شب رحلت امام از حسینیه امام خمینی اعزام خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha