جام جهانی

  • یکشنبه / ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ / ۰۸:۵۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1401031510129
  • خبرنگار : 50134

امام جمعه نقده:

فلسفه قیام ۱۵ خرداد به جوانان تبیین شود

فلسفه قیام ۱۵ خرداد به جوانان تبیین شود

ایسنا/آذربایجان غربی امام جمعه نقده گفت: قیام ۱۵ خرداد مبدا پیروزی انقلاب اسلامی است.

حجت الاسلام فصیح نیا در گفت وگو با ایسنا بابیان اینکه قیام ۱۵ خردا د در سال ۴۲ مبدا پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ است، تصریح کرد: قیام ۱۵ خرداد نشان داد که مردم و روحانیت از یکدیگر جدا نیستند و در راه دفاع از حق تا پای جان پیش خواهند رفت.

حجت الاسلام فصیح نیا خاطر نشان کرد:کشتار ۱۵ خرداد چهره ضد دینی و ضد اسلامی شاه را به نمایش گذاشت و نشان داد شاه با اصل دین در جنگ است.

امام جمعه نقده اظهار کرد: امروز باید آرمان ها و گفتمان امام راحل و فلسفه قیام پانزده خرداد به جوانان و نوجوانان تبیین شود تا زمینه ای را که دشمنان برای ناامید کردن آنها از انقلاب اسلامی فراهم کرده اند را از بین برود.

وی ادامه داد: قیام ۱۵خرداد نشان دهنده دفاع مردم از مرجعیت و امام بود و برای نسل امروز درس عبرتی است که بدانند با هوشیاری مردم و مسئولان می توان جلو نفوذ و توطئه های دشمنان داخلی و خارجی را گرفت. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha