• سه‌شنبه / ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۵:۴۲
  • دسته‌بندی: فرامنطقه ای
  • کد خبر: 1401031711908
  • خبرنگار : 71588

درخواست اوکراین از رژیم صهیونیستی برای تجهیز این کشور به سامانه گنبد آهنین

درخواست اوکراین از رژیم صهیونیستی برای تجهیز این کشور به سامانه گنبد آهنین

سفیر اوکراین در تل‌آویو اعلام کرد که دولت کشورش از اسرائیل مجددا درخواست دریافت سامانه ضد موشکی گنبد آهنین را کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت خبری "وای نت"، یوگنی کورنیچوک، سفیر اوکراین در اسرائیل در جریان کنفرانسی مطبوعاتی خاطرنشان کرد: "ما باید از شهروندان خود دفاع کنیم همانطور که اسرائیل از شهروندانش دفاع می‌کند."

وی در ادامه افزود: تنها ۱۰ درصد از تجهیزات حفاظتی که اسرائیل متعهد به تجهیز اوکراین به آنها شده بود، در واقعیت تحویل داده شده است و به سربازان زخمی اوکراینی که برای درمان و معالجه نیاز به پروتز دارند، اجازه ورود به اسرائیل داده نمی‌شود.

سفیر اوکراین در تل آویو همچنین تصریح کرد: اسرائیل همچنان در داخل حصار امنی که برای خود ایجاد کرده است، قرار دارد اما باید تصمیم بگیرد که در کنار کشورهای عادل و دموکراتیک جهان می‌خواهد بایستد یا خیر.

اوکراینی‌ها در بهار سال گذشته میلادی رسما از ایالات متحده خواستند تا سامانه‌های موشکی پاتریوت آمریکا و گنبد آهنین در اراضی‌شان مستقر شود.

پیشتر روزنامه تایمز آو اسرائیل گزارش داد، وزارت جنگ رژیم صهیونیستی درحال بررسی امکان گسترش کمک امنیتی به اوکراین است. هنوز تصمیم قطعی گرفته نشده است و شک و تردیدهایی وجود دارد مبنی بر اینکه در صورتی که اسرائیل، اوکراین را به تجهیزات هجومی مجهز کند این مسئله باعث ایجاد بحرانی با روس‌ها می‌شود که احتمالا به منافع امنیتی در سوریه آسیب می‌زند.

این روزنامه نوشت: قرار است مسئولان اسرائیلی درباره افزایش کمک به اوکراین از جمله تجهیزات دفاعی مذاکره کنند. از زمان حمله روسیه به اوکراین در فوریه، اسرائیل با درخواست‌های کی‌یف و غرب برای ارسال تجهیزات نظامی مخالفت کرد و تنها اخیرا با ارسال کلاه و لباس ضدگلوله برای نیروهای نجات و پزشکی موافقت کرد. این بخشی از سیاست اسرائیل برای حفظ روابط با روسیه است.

به گفته یک مسئول اسرائیلی، رژیم صهیونیستی به ارسال سلاح هجومی یا تکنولوژی دفاعی پیشرفته مثل سامانه گنبد آهنین فکر نخواهد کرد اما تجهیزاتی را ارسال خواهد کرد که باعث ایجاد بحران جدیدی با مسکو نشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha