جام جهانی

  • چهارشنبه / ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۷:۰۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1401031812857
  • خبرنگار : 50458

دود خروجی منتشر شده در فضاهای اجتماعی مربوط به پالایشگاه تبریز نیست

دود خروجی منتشر شده در فضاهای اجتماعی مربوط به پالایشگاه تبریز نیست

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر روابط عمومی شرکت پالایش نفت تبریز در واکنش به تصاویر منتشر شده در فضاهای اجتماعی اعلام کرد که دود منتشر شده مربوط به مشعل‌های پالایشگاه نیست.

جلیل رجبی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: روز گذشته تصاویر و فیلم‌هایی در فضاهای اجتماعی منتشر شد که ادعا شده بود، دود خروجی مربوط به پالایشگاه تبریز است.

وی ادامه داد: در زمان فیلم برداری این شهروند محترم، کلیه‌ی واحدهای پالایشگاه تبریز در وضعیت کارکرد نرمال بوده و دود مشاهده شده ناشی از عملکرد واحدهای پالایشگاه نمی‌باشد.

وی در پایان تاکید کرد: از شهروندان و اهالی رسانه درخواست می‌کنیم در انتشار اخبار دقت و توجه لازم را داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha