جام جهانی

  • پنجشنبه / ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۳:۰۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401031913293
  • خبرنگار : 50038

پیگیری تامین اعتبار برای لایروبی و بهسازی ۵۰ رشته قنات ملایر

پیگیری تامین اعتبار برای لایروبی و بهسازی ۵۰ رشته قنات ملایر

ایسنا/همدان نماینده ملایر و عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در دیدار با معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی، خواستار تامین اعتبار به منظور لایروبی و بهسازی ۵۰ رشته قنات و بازسازی جاده‌های بین مزارع کشاورزی شهرستان ملایر شد.

به گزارش ایسنا؛ حجت الاسلام احد آزادی‌خواه در دیدار با دکتر عباسی، معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، خواستار مساعدت لازم به منظور تامین اعتبارات مورد نیاز برای لایروبی و بهسازی قنوات این شهرستان شد.

وی تامین اعتبار مورد نیاز برای لایروبی، ترمیم و بهسازی ۵۰ رشته قنات جز قنوات مطرح شده در سال گذشته و بازسازی جاده‌های بین مزارع در اراضی کشاورزی به میزان ۲۰۰ کیلومتر در فاز دوم را از جمله درخواست‌ها از معاون وزیر جهاد کشاورزی در این دیدار عنوان کرد.

نماینده مردم ملایر همچنین برای مطالعه، طراحی و احداث کانال از نوع ذوزنقه‌ای بتنی آبرسانی و لوله‌ گذاری جمعا به میزان ۳۵ کیلومتر در فاز اول با توجه به وسعت ۲۲ هزار هکتاری باغات ملایر، خواستار تامین اعتبار و مساعدت و حمایت معاون وزیر جهاد کشاورزی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha