جام جهانی

  • دوشنبه / ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۵:۱۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1401032316253
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی:

مرکز دائمی عرضه البسه باکیفیت و طراحی فاخر ایرانی در تبریز ایجاد می‌شود

مرکز دائمی عرضه البسه باکیفیت و طراحی فاخر ایرانی در تبریز ایجاد می‌شود

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی گفت: با مشارکت سازمان صمت و شهرداری تبریز، مرکزی دائمی برای عرضه البسه باکیفیت و طراحی فاخر ایرانی ایجاد می‌شود.

محمد اسداللهی در دومین جلسه قرارگاه عفاف و حجاب استان، با اشاره به دغدغه خانواده‌های اصیل و بافرهنگ درخصوص نوع پوشش و تهیه لباس مناسب و باکیفیت، گفت: رفع این دغدغه حمایت و برنامه‌ریزی دستگاه‌های متولی و تولیدکنندگان را طلب می‌کند.

وی با تأکید بر لزوم تولید و عرضه پوشاک و البسه مناسب با طراحی و کیفیت قابل قبول برای شهروندان، گفت: در نظر داریم با مشارکت سازمان صمت استان و شهرداری تبریز و برخی دستگاه‌های ذی‌ربط، مرکزی دائمی برای تولید و عرضه البسه باکیفیت و طراحی فاخر ایرانی ایجاد شود.

اسداللهی گفت: برای تحقق این هدف حمایت های لازم و حداکثری از تولیدکنندگان و عرضه کنندگان پوشاک از جمله مکان، تسهیلات بانکی و مشوق های مالیاتی صورت خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، وی افزود: ظرفیت بالای هنرمندان و تولیدکنندگان پوشاک در زمینه طراحی و ایجاد برند و همچنین نوآوری در تولید پوشاک مناسب و فاخر نقش تعیین کننده ای در این راستا ایفا خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha