جام جهانی

  • چهارشنبه / ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۱:۰۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401032517634
  • خبرنگار : 50029

رئیس حراست وزارت جهادکشاورزی:

نظارت از شئون مدیریتی است

نظارت از شئون مدیریتی است

ایسنا/فارس رئیس سازمان حراست وزارت جهاد کشاورزی گفت: نظارت یکی از شئون مدیریتی است و فعالیت حوزه های نظارتی این مسئولیت را از مدیر دور نمی کند.

محمدعلی نصیری در نشست شورای هماهنگی مدیران جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به شیوه های مختلف جاسوسی، گفت: ۹۰ درصد از افراد از سر نا آگاهی طعمه جاسوسی قرار می گیرند و ۶۰ درصد از این افراد از جامعه نخبگان بوده اند بنابراین هر فردی ممکن است طعمه شود.

به نقل از جهادکشاورزی فارس، رئیس سازمان حراست وزارت جهادکشاورزی گفت: کارکنان حراست باید اصول حفاظتی و حراستی را در هر زمان و مکان رعایت کنند.

او اظهار کرد: مدیران به محض اینکه متوجه تغییر رفتار در کارکنان شوند باید به موقع به کارکنان کمک کنند تا آبروی فردی ریخته نشود.

فارس یک استان ممتاز در حوزه کشاورزی

رئیس سازمان حراست وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه مدیران باید چشم انداز، برنامه ریزی و همت در رسیدن به هدف را داشته باشند، بیان کرد: چشم انداز به معنای قله ای است که می خواهیم به سمت آن حرکت کنیم و در این راستا مهمترین وظیفه یک سازمان مسئله شناسی به موقع و حرکت به سمت حل آن مسئله است. 

نصیری با بیان اینکه در برنامه ریزی باید به این مسئله توجه کنیم که از چه مسیری حرکت کنیم تا با سرعت بیشتر و سهل الوصول تر به هدف برسیم، ابراز کرد: جهاد یک نهاد انقلابی و استان فارس یک استان ممتاز در حوزه کشاورزی است بنابراین باید با همت والا، تغییر و تحولات خوبی را رقم بزنید.

او افزود: اگرچه وزارت جهاد کشاورزی، نوک پیکان اجرای طرح کارآمدسازی یارانه ها است و در اجرای این طرح بانک مرکزی و سایر وزارتخانه ها نیز نقش دارند اما کارکنان وزارت جهاد کشاورزی باید ثابت کنند مثل همیشه در عرصه خدمت رسانی به مردم نقش ممتاز و بی بدیلی را دارند و خواهند توانست کارهای سخت را به نتیجه برسانند.

رئیس سازمان حراست وزارت جهادکشاورزی اضافه کرد: دست نیاز به سمت شما دراز می کنیم تعامل را به حراست نزدیک کنید ما قطعاً گره گشای شما خواهیم بود به شما کمک خواهیم کرد که در این حوزه موفق باشید.

پیشگیری از تخلف و برخورد قاطع با متخلف در دستور کار 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس نیز با تاکید بر اینکه سیستم ما از سلامت اداری برخوردار است و در آینده با پاکدستی آن را تحویل می دهیم، گفت: پیشگیری را بر مچ گیری و برخورد ترجیح می دهیم اما با متخلفین قاطعانه برخورد می کنیم. 

مجتبی دهقان پور با تاکید بر اینکه امروزه گندم یک کالای استراتژیک راهبردی  است و نقش پرنگی را در اقتصاد بین الملل دارد، اظهار کرد: با فضای هم افزایی که بین بخش های امنیتی و جهاد کشاورزی وجود دارد، مدیریت خوبی به منظور جلوگیری از احتکار، خرید و فروش گندم خارج از شبکه انجام شده است.

وی با بیان اینکه از ابتدای فصل برداشت گندم تاکنون ۲۷۰ هزار تن گندم در فارس به صورت تضمینی خریداری شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۸ درصد رشد داشته است، تصریح کرد: هر چه برداشت گندم از مناطق جنوبی به مناطق میان‌بند و شمالی می‌رسد فعالیت دلالان برای خرید گندم بیشتر می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به کاهش بارندگی در فارس، عدم رهاسازی حقابه سد درودزن و بروز سرمازدگی در مناطق میان‌بند و شمالی فارس، بیان کرد: علی رغم این مسائل امسال در جنوب فارس میزان عملکرد گندم در واحد سطح ۳۴ درصد افزایش داشته است که این مهم با همت کارشناسان و حضور مستمر آنان در مزارع محقق شد.

به گفته دهقان پور؛ استان فارس رتبه سوم از نظر خرید مرغ مازاد در کشور دارد و تاکنون حدود ۱۵۵۰تن مرغ مازاد از مرغداران خریداری شده است.

رتبه اول فارس در پرداخت تسهیلات کشاورزی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه این استان ۳۸۰ میلیارد تومان تهسیلات بند الف تبصره ۱۸ برای سرمایه در گردش و ثابت واحد های تولیدی بخش کشاورزی پرداخت کرده است، ابراز کرد: با این میزان رتبه نخست پرداخت در کشور را کسب کرده ایم.

این مقام مسئول گفت: برای طرح تسهیلات در قالب سرمایه در گردش که اخیرا به بانک کشاورزی ابلاغ شد، بالغ بر ۲۵هزار نفر ثبت نام کردند که از این نظر رتبه اول داریم.

تهیه طرح هوشمند سازی کشاورزی 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه طرح هوشمندسازی کشاورزی تهیه شده است که با اجرای طرح مذکور؛ این سازمان می تواند به عنوان مرکز کنترل و فرماندهی برای دستگاه های مرتبط با تولید و اقتصاد باشد، گفت: برای اجرای این طرح نیازمند سه میلیارد تومان حمایت مالی هستیم.

دهقان پور اضافه کرد: وزارت جهاد کشاورزی در طرح مدیریت یکپارچه تولید، عرضه و بازار و همچنین مردمی سازی یارانه ها خوب درخشید. طرح تمرکز وظایف و اختیارات در حوزه جهاد کشاورزی، طرح بزرگ و تجربه جدید بود که در سطح کشور و استان فارس شکل گرفت اما یک فضای آرام در بازار شب عید حاکم بود. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: بر اساس ارزیابی ها و نظر استاندار محترم، این سازمان وضعیت مطلوبی را داشت به نوعی در خیلی از گفته های مسئولین به عنوان یکی از سازمان های تراز اول نقش آفرینی داشت و این نقش آفرینی حاصل تلاش و زحمت همه همکاران است.

دهقان پور بیان کرد: مردمی سازی یارانه ها از اقدامات خوب وزارت جهاد کشاورزی است و از دید خیلی از افراد وزارت جهاد کشاورزی، مهمترین وزارتخانه در حوزه اقتصاد و تامین غذای مردم است، در طرح مردمی سازی یارانه ها یک تبلیغات سیاسی راه افتاد و ما شاهد پروژه های مثبتی از این طرح بودیم و هیچ کمبودی را در هیچ کالای اساسی نداشتیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha