محمد اصغرزاده، امروز با اشاره به اینکه تب کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و دام است، امروز گفت: هرچند تاکنون در خراسان جنوبی هیج موردی از این بیماری گزارش نشده است، اما این بیماری در استانهای همجوار دیده شده و به همین دلیل باید دامداران مراقب باشند.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه این بیماری هیچ واکسنی ندارد، گفت: سم پاشی دام و اماکن نگهداری دام و جلوگیری از حمل نقل غیر مجاز و کشتارهای غیر مجاز دامها تنها راه مقابله با این بیماری است.
وی با اشاره به آغاز مرحله اول واکسیناسیون دامهای استان علیه بیماری تب برفکی گفت: علی رغم اینکه دامپزشکی تعهدی برای تامین واکسن تب برفکی ندارد، اما سال گذشته ۵۰ هزار واکسن دام سنگین و بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار واکسن دام سبک بصورت رایگان تامین شده و تلاش میکنیم تا امسال حداقل به همین میزان به دامهای استان تزریق شود.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه از ابتدای امسال ۲۰ تن کرک و مو به چین، ۷۶ تن تخم مرغ به افغانستان و ۳۸۰ هزار تخم نطفه دار از استان صادر شده است، یادآور شد: تلاش میکنیم تا در صورت امکان صادرات مرغ را به افغانستان و کشورهای اوراسیا از جمله ازبکستان داشته باشیم.



نظرات