جام جهانی

  • یکشنبه / ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401032920460
  • خبرنگار : 50029

اتوبوس‌های دو طبقه گردشگری در شیراز راه‌اندازی می‌شود

اتوبوس‌های دو طبقه گردشگری در شیراز راه‌اندازی می‌شود

ایسنا/فارس به دنبال انعقاد و مبادله تفاهمنامه‌ای بین مجموعه مدیریت شهری شیراز و یک شرکت سرمایه‌گذار بخش خصوصی، از سال جدید اتوبوس‌های ۲ طبقه گردشگری در این کلانشهر فعال خواهد شد.

با مبادله تفاهمنامه‌ای بین شهرداری شیراز و یک سرمایه‌گذار بخش خصوصی، مقرر شد که از ابتدای سال ۱۴۰۲ و با هدف کمک به توسعه گردشگری با ایجاد و توسعه زیرساخت‌های حمل و نقلی، اتوبوس‌های 2 طبقه گردشگری در این کلانشهر راه اندازی و فعال خواهد شد.

هادی شه‌دوست شیرازی، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز در این جلسه با با اشاره به محدودیت‌های ترافیکی به‌ویژه در ایام خاص و ضرورت تسهیل دسترسی گردشگر به اماکن زیارتی و گردشگری بیان کرد: باید یک شیوه جدید حمل‌ونقل ایجاد و ظرفیت حمل‌ونقل فعلی افزایش یابد.

به نقل از روابط عمومی شهراری، شه‌دوست شیرازی گفت: ما به عنوان اولین کلانشهر و شهری که زیرساخت‌های زیارتی و سیاحت را لازم دارد، باید به ظرفیت‌های جدید حمل‌ونقل ورود کنیم که اتوبوس گردشگری متناسب با اقلیم هوایی شیراز یکی از ظرفیت‌های حمل‌ونقل است و در آینده متناسب با شرایط به سمت ظرفیت‌های دیگر نیز خواهیم رفت.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز گفت: شهرداری شیراز برای ایجاد این شیوه جدید حمل‌ونقل، تعامل مستمر و چندجانبه‌ای در حوزه‌های معاونت اقتصادی و مالی، حمل‌ونقل و ترافیک و فرهنگی و رایزنی با وزارت گردشگری و  سرمایه‌گذاری بخش خصوصی داشته است.

محمد حسین‌پور، مدیر شرکت گشت‌وگذار آسان کیش نیز  گفت: ارائه شیوه حمل‌ونقل گردشگری، حجم بالای ترافیک کاهش‌ می‌یابد و نیاز مسافر به پارکینگ کم می‌شود که این طرح تجارب موفقی در جزیره کیش به اثبات رسانیده است.

او بیان کرد: بعد از عقد قرارداد در وهله نخست، سفارش اتوبوس‌های  دوطبقه گردشگری مورد نیاز را مطابق استانداردهای جهانی درصورت فراهم بودن زیرساخت‌های لازم انجام خواهیم داد و امید است با تکمیل داده‌ها و نقشه زیرساخت‌ها، این شیوه جدید حمل‌ونقل را تا نوروز ۱۴۰۲ در شیراز به بهره‌برداری برسانیم.

بنابراین گزارش؛ با بهره‌برداری از اتوبوس دوطبقه گردشگری، ایجاد شغل‌های مرتبط و دارابودن سیستم خط واحد گردشگری، فروش بلیط از طریق آنلاین و اپلیکیشن، راهنمای دیجیتال چند زبانه و راهنمای حرفه‌ای و متخصص، حق انتخاب فضای گردشگری و مدت زمان استفاده از آن خصوصا در اماکن مذهبی، بسته‌های پذیرایی و نظایر آن از جمله خدمات اتوبوس‌های دوطبقه گردشگری هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha