جام جهانی

  • دوشنبه / ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ / ۰۷:۲۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1401033020808
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

پایش مصرف روزانه برق ادارات سیستان و بلوچستان

پایش مصرف روزانه برق ادارات سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان گفت: وزارت نیرو مشوق‌های مدیریت مصرف مناسبی در بخش های مختلف خانگی، اداری، کشاورزی و صنعتی در نظر گرفته است.

به گزارش ایسنا- خلیل عوض‌زاده در نشست مدیریت مصرف برق سیستان و بلوچستان که با حضور مدیرکل دیوان محاسبات استان، معاون سازمان بازرسی استان ادامه داد: طبق مصوبه وزارت نیرو، ادارات باید ۳۰ درصد کاهش نسبت به مصرف دوره مشابه سال گذشته در ساعات ادارای و ۶۰ درصد کاهش مصرف جاری در ساعات غیر اداری را انجام دهند.

وی با بیان اینکه مصرف روزانه برق ادارات سیستان و بلوچستان از طریق مرکز پایش شرکت توزیع نیروی برق این استان رصد می‌شود، گفت: اداراتی که نسبت به رعایت دستورالعمل ابلاغی اقدام نکنند در مرحله اول تذکر و در صورت عدم توجه به اخطار ارسالی، برق آنها قطع خواهند شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: بسیاری از ادارات این استان در زمینه مدیریت مصرف برق همکاری لازم را انجام می دهند و سال گذشته از استان های برتر در این بخش بوده‌ایم.

وی تصریح کرد: لزوم نصب و  استفاده از مولدهای اضطراری ادارات در ساعات اوج مصرف کمک مهمی در بخش مدیریت مصرف انرژی می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha